- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Peter M #20658 üzenetére
Sajnos nekem úgy tűnik hogy mostanság az intel HD-val sincsenek a helyzet magaslatán. (T410, W6 64).
Tegnap este - plusz monitort használva - pár IE ablak, közölük az egyikben logmein, és egy virtuális gép használata közben, meg akartam nézni gyors egy jutyub videót. Ekkor elsötétedett mindkkét képernyő vagy 3 percre, és ciklikusan elkezdettek felvillanni dolgok, majd újra elsötétedtek. Alul néha kivehető volt, az intel illesztőprogramja nem válaszol, de mindjárt magához tér kifejezés. Közben sem egér, sem bill., de még a taskmgr sem bírt már vissza szólni. 15 perc után ráuntam, és a nem mentett munkáim meg megköszönték szépen a hard resetet.
Újra indítás után működött, de már nem volt időm átfutni az esemény naplót. Viszont sokkolt a jelenség, amit eddig még soha máshol nem tudtam előidézni. -
lapa
veterán
válasz
Peter M #19673 üzenetére
mondjuk azért a diszkréttel sem szabadna 35w-ot enni, nekem a t61 nvidiával (oké, hogy gyengébb) is csak 14w idle. szóval mikor nem történik semmi, akkor nem szabadna annyit ennie szerintem egyik gpu-nak sem. persze ahogy ez a dolog kinéz nagyon már ilyesmi fiaskón se lepődnék meg.
inkább a konszumer szegmensben kéne ezeket a béta cuccokat először bevezetni, nem itt.
-
buherka
addikt
válasz
Peter M #3560 üzenetére
Kérdés, hogy ez a Half Size PCI Express...kompatibilis e, az MXM szabvánnyal. mert ha nem, akkor lőttek a VGA bővítősdinek.
Ez az X1300 meg kb 5-6X gyengébb a te ATI V5700-nél.Azért ha meglesz ez a Advanced Dock, akkor írd meg róla a véleményed, mert kíváncsiak vagyunk.
-
-
ABE
őstag
válasz
Peter M #2699 üzenetére
Nálam is szépen működik a System Update 4. Ellenben a legújabb 3-as Power Manager szerintem nem tökéletes, ha az akkumérőre kattintok rá, akkor nem tudok a profilok között váltani, hanem elindítja a programot. Van egy kicsit korábbi verzió, ami Win7 alatt is megy, és lehet vele profilt váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged