- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #78397 üzenetére
Jó lenne olyat találni ami további mókolás nélkül is képes eleget tenni a program igényeinek.
-
-
-
Sziasztok mögin
Ha valakinek van eladó öregecske, picit hibás tpje, amiben van legalább 1.5 ghz cpu, és 1 gb ram, akkor mondjon már nekem valami picipénzes ajánlatot. Nem baj ha törött, nem baj ha pixelhibás( de legyen azért látható a desktop). Akksi idő min 20 perc kell. 2.0 usb égy minimum kő rá.
-
válasz
FoxiestFox #71532 üzenetére
Nem szükségszerűen írja ki mi a baja. Ott van egy szórsz meg ívent idé. A megfelelő mikrofosch topikokban lehet rá keresni.
-
válasz
FoxiestFox #71528 üzenetére
Kell ott lennie kódoknak is.
-
-
válasz
FoxiestFox #71432 üzenetére
Akkor süvegcukor a füledbe.
-
válasz
donjohnson #71426 üzenetére
Annak tükrében hogy tizen évvel ezelőtt volt hozzáférésem az akkor még IBM teljes szervizes intranetjéhez, gondolom egy azonosítóval még elboldogulok
-
-
-
válasz
FoxiestFox #71317 üzenetére
16.ától két teljes hétre ráérsz? A szeged topicban már leoltották az itteni melót, mert nem lehet vele keresni havi 900k-t otthon ülve, ingben nyakkendővel
-
-
válasz
FoxiestFox #71307 üzenetére
-
-
-
válasz
FoxiestFox #71245 üzenetére
Ezt most így neked közölte?! A lotyója, de csak menyasszony árfolyamon válthatod meg a kezét: egy w700 az ára, mert csak a családjával együtt megy ( 4 gb ram, w500, stb-stb )
-
Még mindég sömmi 5let hogy mé ijen fórófejű a cépéjúm ?
-
Annyi a max temp. A tpfan megy.
Viszont hetekkel ezelott meg 60 volt a max idle. Portalanitva is lett. -
Jáóembörök!
Mi a náthás cickány retkes lábszagáért melegszik a procim?
Idle 65-70, max 78. Még úgy is h egy századdal alul is van feszelve.
Pasztázva volt. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #70964 üzenetére
Soha nem voltam én ellene de korábban az asztali pc jobban kellett. Most meg a mászkálás miatt ez kell, és eddig a véöccézzal nagyon meg vagyok elégedve. Apósom meg megkapta a téöccázat, és eddig megelégedésére használja.
-
-
-
válasz
scarbantia #70943 üzenetére
A jó ajánlat olcsót jelent? Mert jó kis gépet vettem Chasertől, amit még jobbá tettem, uh nem minden áron megy
PMben küldök dítélt hátha érdekes lesz valakinek az ismeretségi körödben
-
válasz
FoxiestFox #70940 üzenetére
Nem
De ajánlgattam, csak senkinek nem kellett
-
Váváváváváváváávváváááááááááá, senki nem akar venni véöccázat, gatyába rázva...pedig esz az ideg a véhéccáz után
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #70780 üzenetére
Felébredt az önkéntes mérvadónk
-
-
válasz
FoxiestFox #70720 üzenetére
Natívon nem, sajnos. Plusz az árnyékok bugosak a régi driverrel nálam. Van olyan h egy szobába bémenve olyan a fíling -már bocsánat a kifejezésért- mint niggger segge az alagútban.
-
válasz
donjohnson #70717 üzenetére
Megpróbáltam, de
1: nincs benne, annak ellenére hiba nélkül lemegy.
2: Ugyan nem változtat láthatóan semmit ( sw szám ) de a képet pici használat után szíjjekűdi és fagyizik a gép.(#70718) dying_star: Pl az hogy wasteland 2 meg ilyenek szeretik ha egy picit optimalizálva van a drájver?
-
Miért nincs a sz@ros vga-hoz frissebb driver mint 13.9?!
-
Há nekem is vinhét hetvannégybit, de akkor is tálcán ül, és ült séhova nem mén akármit csinálok. Ha ikszelek akkor meg hazamén.
-
-
válasz
FoxiestFox #70479 üzenetére
Ez a fórum , nem az a fórum
-
válasz
zotykam1981 #70378 üzenetére
T és W volt-van nekem és jók. A dedikált vga-sok korlátozottan de játékra is jók. Porosodik, de nem melegszik.
-
-
-
KErestem a neten de nem voltam túl sikeres: a
E700w700-ba a qx9300 és fx3700-on felül van élet?
-
válasz
FoxiestFox #70354 üzenetére
Veled ellentetben en nem csuklok ossze egy 4kgs laptoptol
-
válasz
FoxiestFox #70348 üzenetére
Iszonyatosan piszkalja a csoromet a w700 amit linkeltem multkor.
-
Miért van a béka segge alatt a tp wéöccáz ára pláne ha rendesen meg van pakolva vassal?
-
válasz
FoxiestFox #70325 üzenetére
Milyen finoman célozgatsz most...orvos látott már ?
-
-
válasz
FoxiestFox #70292 üzenetére
Segítsek?
-
-
-
válasz
tothjozsi96 #70177 üzenetére
Még egészen szerencsés vagy. Többen vagyunk a Chrom topicban akiknek 2-3 lapnál 1Gb+ ... Uh ha csak kicsit laggol, akkor jó vagy. Gyere át oda, és ott is kérdezd meg, vannak szagértők
-
válasz
tothjozsi96 #70175 üzenetére
Nézd meg hogy mennyi ramot eszik a króm, és utána gondold át hogy akarsz -e 10 + lapot megnyitni.
-
válasz
voyager4.4 #70091 üzenetére
Mi több erre én is kínácsi vagyok, ha szabad
-
válasz
gyenesmartin #70083 üzenetére
Hallott az internetadóról ...
-
válasz
FoxiestFox #70063 üzenetére
Listájuk sincs csak viszonteladóknak az meg egy vicces free oldalon...
-
-
-
-
-
válasz
Biluxzsolt #69442 üzenetére
Tényleg nem is értem h miért nem a kormányablakhoz mész vele hiszen ott még ígérik is h mindent megoldanak az ügyfélnek...és utána lehet durcizni is.
-
-
válasz
FoxiestFox #69414 üzenetére
A cikk ténybeli tévedéseket is tartalmaz . A totalcar már régen nem mérvadó.
Pl egy TSI v CR dízel motor magasnyomású rendszere bármikor összehányhatja magát és ehhez semmit nem kell csinálnod csak betartani a gyár előírásait! Egy 30 éves mercinél ha nem tartod be, sincs semmi baj pláne ha cserélni kell valamit töredék árból megúsztad. De abbafejeztem az OFF-ot.
-
válasz
FoxiestFox #69408 üzenetére
Ez nagyon nem igaz így
A könnyen kezelhetőség ok, de az új technológiák még messze nem kiforrottak, plusz itt már javítani nem lehet, csak horror pénzért és egyszerűbb cserélni a kocsit mint sok hozzá nem értő ember közül kiválasztani ki költse el a pénzed.
-
-
válasz
FoxiestFox #69382 üzenetére
Mert akarjam megállapítani? Jó az lecsukva is nekem a Dell moncsin látok mindent
-
válasz
FoxiestFox #69373 üzenetére
1920x1200. Sajnos a fényereje már nem olyan jaó mint a t500 volt
A panel típusát ne kérdezd mert külső monitoron használom és lusta vagyok kinyitni az aidához
-
válasz
gyenesmartin #69367 üzenetére
Nekem is wéöccáz van a puttonyos akkuval és az izsákban hibbátlanul elfér.
(#69369) Chaser : Nem fogja megdobni a súlyt az a pár csomag plusz óvszer
-
válasz
FoxiestFox #69239 üzenetére
Nagyon pozitívan kell gondolkodni hogy feltételezd hogy valaki ezt megtette és olvassa is a topicot magyarul
-
válasz
atomanti19 #69186 üzenetére
10-15ből ha van, akkor az engem is érdekel ha létezik jó minőségűben.
-
válasz
FoxiestFox #69024 üzenetére
Jut eszembe megcsináltam amit írtál és most mén jól a végéá
-
-
-
válasz
FoxiestFox #68951 üzenetére
Mennyire?! Nekem már 1.075nél megfikkan a prockó és lehal a rendszer.
-
válasz
FoxiestFox #68949 üzenetére
STOP 0x0000007F: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP
Usual causes: Memory corruption, Hardware (memory in particular), Installing a faulty or mismatched hardware (especially memory) or a failure after installing it, 3rd party firewall, Device drivers, SCSI/network/BIOS updates needed, Improperly seated cards, Incompatible storage devices, Overclocking, Virus scanner, Backup tool, Bad motherboard, Missing Service Pack
Hol a DUMP.téiksztéd?
-
válasz
FoxiestFox #68941 üzenetére
Ez most komoly? Mert akkor hajítom ki a faxba ...
-
-
Nah a W500 csak korrektebbül mén mint a T500. A prockó meg a memó meg a sösödö át lett menekítve. Ez az Intel Turbo miazmás mifenére jó?
-
-
-
-
Vissza a régi témára. 2504 dokkolón már működik a mikrofon portom, de a hang kimenet nem. Ez is egy hang drájver újratelepítéssel a dokkolón.
A dokkolónak nem kellene az eszközkezelőben megjelennie? -
válasz
FoxiestFox #68255 üzenetére
Én külső egérrel és monitorral használom
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #67829 üzenetére
Te perverz
-
válasz
atomanti19 #67810 üzenetére
Nekem 60mhz is sokat jelentett vga fronton. Már csak a memóriát kell valahogy 2x4 re nyomni. Az ssd meg a 9900 jót tett mindennek.
-
-
-
-
válasz
soldi3r #67413 üzenetére
Ja vélhetőleg...gondolom a PS nem kíván 100% cpu időt maximális ram terhelés melett ahogy a CIV5 sem.
És érdekes módon ezekkel nincs semmi baj, akár órákon keresztül mennek hibátlanul.
Bár a lottó telitalálatom lenne ilyen biztos,, ahogy tudtam hogy hülye usert fogtok kiáltani -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest