- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
salazol
őstag
válasz
csabika25 #176 üzenetére
Arra gondolsz, hogy portscan miért nincs arra a portra?
Nálam nem is lehet, mert a router megfogja a portscan-t.
Tegnap kiváncsiságból ráscanneltem a chellós ipsére, aki miatt a gondjaim voltak, nyitva találtam a portot az tény.
Esetleg a vizsgálódások során nem tapasztaltál olyat, hogy elküldi valahová a gép IP-jét, így nem kell scannelni. -
salazol
őstag
válasz
csabika25 #172 üzenetére
Mindeközben ugye nyitva a backdoor, amin sajna még nem sikerült bejutnunk
Pedig pont most olvastam a prog.hu híreiben, hogy világszerte script-kiddik ezrei szórakoznak azzal, hogy a hátsó ajtón bejutva még több kárt okoznak.
Lehet, hogy ez megint csak egy kitalált hír? Vagy ellenőrzés nélkül átvett és leközölt hír pl. a Blikk-től.
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest