- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
Minden levélben szerepel az az IP cím, ahonnan jött a vírus -> azon az IP-n fertőzött gép van. De mivel a Prog.hu script kiddie-ket emleget, meg lennék lepve, ha nem egy bődületes portscannel kezdenék a kutatást. Úgyhogy szerintem amíg nem látunk a tűzfalon a 3127-es porton nyomokat, addig nem érkezett meg a backdoor kulcsa. Úgyhogy lesz ennek a vírusügynek folytatása...
Arról nem is beszélve, hogy még mindig nem világos, hogy mi a vírus célja? DDoS az SCO ellen? A backdoor? Vagy netán az, hogy DDoS megoldással napokra lelassították az Internetet? Esetleg a backdoorok egy újabb vírusfertőzéshez adnak ugrópontot? Szóval ezt a vírust profi írta, úgyhogy nem tartom kizártnak, hogy jönnek még meglepetések. Hacsak addig el nem kapják... -
csabika25
aktív tag
-
Zsiba
senior tag
-
napos2600
tag
OFF
en ilyenkor egybol a telefonhoz nyulok, ezt nem lehet maskepp intezni...
nemreg tanultam meg a matav nyakara jarni es egy kis ''tehetseggel'' eleg messzire be lehet jutni az ellenseg vonalai moge :)
ON
nalunk halistennek az smtp atjaro (kb 350user), megfogja az eddig a NAV altal ismert virusokat (raadasul az egyik csak az smtp gateway-t hasznalo telephelyunkon a .novarg melle meg egy .klez is tarsult)
na most nezem a logokat:
Messages Accepted: 3114
Messages Rejected: 982
Messages Delivered: 2016
Messages Bounced: 566
Messages Failed: 16105
es mindez az utobbi 7 ora alatt... -
salazol
őstag
Nincs itt valami hacker-cracker?
Nem szeretem őket, de most megköszönném, ha valaki leformázná a gépet, amelyik szívat.
Megvan az IP-je, úgy néz ki statikus, mert 36 órája ugyanaz. (Chello fixIP-s?).
Nyitott portjai pl.: 25 SMTP, 110 POP3, 119 NEWS, 1025 Blackjack, 3127 az új vírus backdoorja.
Ja és az 5000-es is, az nem tudom mié.
[Szerkesztve] -
detri
aktív tag
Ezeket a wigwamos teszteket szoktam próbálgatni, meg pl a scan.sygate.com -ot is, és mindig láthatatlan minden portom, szal átmegy mindenféle teszten a gép. Most kivettem a kaspersky-ből a 1434-re írt szabályt, és így is stealth marad a port, mert fennvan egy Kerio is a gépen. De akkor ezt a helkernt a Kerio nem szúrná ki? Volt pár nap, mikor csak az volt fenn, és nem sírt sosem emiatt.
Na mindegy, majd meglátom, h riaszt-e ezek után is a Kaspersky Helkern attack miatt.
Kösz mindent! :) -
detri
aktív tag
Olyat tuti nem állítottam be, hogy ne jelenítse meg, de az XP tűzfalát majd megnézem, mert ezen tényleg ki van kapcsolva, a másikat nemtom kilőttem-e.
Mindkét gépen ADSL van, ha egyik helyen megfogja a router, attól még nem biztos, hogy a másik helyen is?
Egyébként nem félek, hogy valami baj lesz emiatt a gépemen, de azért baromi idegesítő, h miért csesztetnek ezzel állandóan. :F -
Biaggio
őstag
''Kíváncsi leszek, a chello foglalkozik-e ilyesmivel.''
Ismerve a Chello reakcióidejét, esetleg kapsz egy napon belül egy automatikus válaszlevelet (az Ön levelét xxxxx. szám alatt regisztráltuk, feldolgozás folyamatban, stb.)
A valódi válaszra néhány hónapot várni kell, ha egyáltalán válaszolnak. De kérlek értesíts minket, ha mégis megtennék:))
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest