- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gytaka
csendes tag
Gyorsabb, mivel nem toldozgatott, hanem full integralt jellegu.
Leg szembetunobb: vegyel egy nagyon regi xpt, 1999-2000-es kiadasut, s azt toldozgassad service packokkal folfele.
Jelenseg: lesz nehany ami nem fog ramenni, de a java felmegy.
Merj sebesseg teszteket vele, s akkor meglatod hogy egy ilyen rendszer, illetve egy full integralt xp kozott mi a kulonbseg.
Teny: kompatibilitasi problemak inkabb adodnak az ilyen full integraltaknal, mint a regi toldozgatottnal, de mindenki dontse el mi kell neki.
Eredetileg erre a gepre 64 bites xpt tettem, kompatibilitasi bajok voltak.
Majd winserver2003 64 bitest, es itt kevesebb kompatibilitasi baj volt, de itt is volt.
Majd sima xpt, toldozgatosat, majd winmedia centert.
Jelensegek:
-sima xp: ramteljesitmeny: X
-media c: ramteljesitmeny 1,04X
-Xp64bit : ramteljesitmeny 1,1X
-2003S64bit: ramteljesitmeny: 1,12X
Tehat ezek a tesztek ebben tertek el, tesztprogik voltak: Sisoft S nehany verzioja; Everest.
S mindekkor a cpu teljesitmenyrol nem is beszeltem, de ha nem hiszed a dolgot, akkor teszteld le, s akkor sajat magad lathatod a kulonbsegeket, nekem csupan 2 napom ment ra durvan.
Ezek utan megegyszer meg ne kerdezd mi a kulonbseg. -
Sick Boy
őstag
basszus jól beelőztetek, még csak a kezdő hsz volt meg, mikor elkezdtem szerkeszteni a postot
-
Sick Boy
őstag
1. a HyperTransport egy rendszersín, amely az nVidia Nforce (AMD rendszerekhez készült) chipsetekben találhato, az nForce 2-ben ez 800 MHz, az nForce 3-ban 1000 MHz. A hidak és a processzor kozotti kommunikációt biztosítja.
2. a HyperThreading az Intel Pentium 4 processzorokban található technológia, aminek az a lényege, hogy a rendszer úgy látja, hogy 2 teljes értékű processzor van, és jobban meg lehet osztani az erőforrásokat, lényegesen gyorsul a multitasking.
3. a Te alaplapod VIA chipsetes, HyperTransport és Hyperthreading technológia nincs benne.
röviden ezért nem lája a 2. proct a rendszered!
úgy látom, kicsit bekavarodtál a technológiákat fedő fantázianevekbe!
ha kérdésed van ezekkel kapcsolatban, mindegyik ki van vesézve itt a péhán rendesen, nézz utána! -
Mondjuk azt se értem, mit keres a gépen a Media Center edition.
-
Izé, kevered a Hypertransportot a Hyperthreadinggel, szerintem.
-
fLeSs
nagyúr
?
A Hypertransport nem Hyperthreading. -
gytaka
csendes tag
Köszönettel várom a segítséget!
-
gytaka
csendes tag
Hahó!
A következö gépem van:
MSI K8T800 Neo2 fir
AMD64 3200+ Socket939
Kigmax Hardcore 500Mhz 2x256Mb Ram
Windows XP Mediacenter Edition SP1+SP2
Kérdésem: Miért nem látja az operációs rendszer a virtuális processzort?
Tesztprogramok felismerik ugyan a processzort, de a nem kezelik úgy mint a pentium4-es HT processzorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged