- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Hali!
Nekem is van hasonló gondom (Sajna :) ...
Kb. 2 hónapig vadásztam hogy a 8 ventiből melyik beteg...
Miután oda eljutottam hogy vagy a GF4-es vagy pedig az 1 hetes procihűtő csinálja eccer csak megvilágosodtam ... :)
A mobil rack dokkolójának belsejében el van rejtve egy pici traktor ... akarom mondani venti ... véletlen vettem észre mert ugrottam hogy kikapcsoljam a gépet és véletlenül lekapcsoltam a mobil rack tápját ... és a kerregés elhallgatott :)
Vigyázzatok mert kicsi házban nagyon szivatós :)
Üdv! -
Marcus
aktív tag
Jó reggelt!Kipróbáltam, hogy aláraktam valamit a gép alá, aztán leraktam a földre a gépet, de ugyanúgy kerregett!Hát akkor hűtőcsere lesz! :O :O O :O Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
-
Marcus
aktív tag
Ja!Én lakóházat értettem! :DD :DD :DD
Na megyek, lefekszem!Jó éjszakát mindenkinek! -
Marcus
aktív tag
Jé!Lelkes újonc lettem! :) :) :) :) :)
-
Marcus
aktív tag
Holnap kiderül, hogy a faasztal miatt van-e. Ha nem akkor hűtőcsere... :O :O :O
-
Taky
senior tag
Csak úgy mellékesen:
Az 1600+ procimon egy Coolink 111+ van. Ez zárt háznál (Acorp Feel V) verymax 45°C-on tartja, de átlagosan 42. Nagyon brutál hűtő, tavaly júniusban vettem 8 rugóért. A hangja hatalmas!!!!!! -
SYZYGY
tag
Helo! Biztos , hogy a proci hűtőd darál??? A procihűtők általában golyóscsapágyon futnak, szerintem sokáig birják. Nekem a csipszethűtő ventije darál , de előfordult már a VGA hűtő zörgése is. Mindkettő siklócsapágyas. Szintetikus bázisú zsiradék, aztán egy darabig birja:P
-
Ítí
csendes tag
Nekem is ez van.
Gép bekapcsolásakor kb. 20 másodpercig dupla sebességgel megy az összes venti (táp, procihűtő is), majd visszavált normálra. Az a furcsa, hogy ez után kezdi el a bios a működését.
Eddig arra tippeltem, hogy az alaplap (ASUS A7V266C) csinálja (a táp is meg a hűtő is új). Most már kíváncsi vagyok... -
DJ Mythos
aktív tag
Üdv! Nekem az a bajom (nem is baj, de 1 kicsit zavar), hogy amikor bekapcsolom a gépet az esetek nagy részében egy nagyon magas hangot hallok (megpróbáltam mobillal rögzíteni de nem sikerült). Az én fülem elég érzékeny és hallom. De pl. szüleim már nem hallják. Áthívtam egyik haveromat akinek szintén elég jó a füle, és ő is hallotta.
-
Marcus
aktív tag
Pala!Isten vagy!Nekem is faasztalon van a gépem!Holnap kipróbálom, hogy aláteszek valamit!
-
Marcus
aktív tag
Sajnos februárban lejárt a jótállás...Milyen hűtőt ajánlotok, ami tovább fog tartani, mint 14 hónap?Egy amd xp 1600+-ra kell.Eddig ezzel a hűtővel nyitott ház mellet 45 fok fölé ritkán ment.Lehet, hogy azért mert nem húzom? :D
-
Marcus
aktív tag
Le vagyok égve!
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
Marcus
aktív tag
Hm...Köszi!Szóval számíthatok nemsokára egy venticserére? :((( :O :O
-
zsborbas
aktív tag
A ventillátorodban a csapágyazás kezd tönkremenni. Nálam is volt ilyen, a vga kártyámon lévő ventivel. Aztán egyszer csak szépen megállt, elkezdett büdösödni. Pánikszerű kikapcs, venti csere. Kb 3 hónapig jó volt, most megint kezdi. A tápban lévő venti az kicsit gázosabb. De lehet hogy csak ki kellene fújni belőle a port. Néha az is sokat segít.
-
Marcus
aktív tag
Sziasztok!
Amikor bekapcsolom a gépet, a hűtő eszeveszett kerregésbe kezd, de úgy egy perc múlva szép lassan lecsendesedik és normális ''üzemhangja'' lesz.
Kíváncsi lennék, hogy ez miért van?Valaki másnak is van esetleg hasonló tapasztalata?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest