- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Végigolvastam. 130percembe tellett
Lehet, hülye vagyok, de kíváncis voltam a fórumozók véleményeire.Egyébként Sanyával egyetértek, ez elvileg egy hw fórum, nem hiszem hogy nem lehetne ezt máshol megvitatni, és ilyenekkel kell ''terhelni'' a servert.
Ezen a természeti katasztrófa dolgon én is fenn vagyok akadva, azelőtt ez nem volt ennyire durva.Bár az is igaz, hogy a népszaporulat által több az áldozat, és hatékonyabb a hírközlés is. Többet kéne foglalkozni a környezetvédelemmel ''sok kicsi sokra megy'' elven. Remélem a saját életemben nem történik olyan, ami visszafordíthatatlan katasztrófához vezet.
Valóban nagyon sebezhető a társadalom, mint a példa is mutatja, de hát nincs tökéletes megoldás, ami mindenkinek jó, ez ugye nem vitás, most ennek ez lett a következménye, senki se tudhatta előre biztosan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hülye vagyok, de kíváncis voltam a fórumozók véleményeire.