- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
GT5 Pro-nak tudnia kéne, GT3 Pro is tudta, órán inditott kerékpáros mérés esetén mindig megállt ha megálltam. Én stravára szinkronizáltam health appból abban tökéletesen mutatta mennyi volt az össz idő mennyi volt a valós megállás nélküli idő,láttam hol mikor álltam stb... Beállitani sem kellett, automatikusan igy volt.
-
z0d1AK
nagyúr
Mire vagy pontosan kíváncsi, mivel mérnél? Mert ha telefonnal követnéd a tevékenységet és a Health app mérne, akkor releváns a kérdésed.
Ha az órán mérnéd, akkor az app ilyen jellegű funkcionalitása lényegtelen. Auto-lap a funkció neve amit keresel Nem tudom HUAWEI-ek tudják-e, a Garminokon van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium kivitel, pontosabb szenzorok, új egészségszolgáltatás, régi hiányosságok.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest