- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz
petati94 #6208 üzenetére
Most van a note8-am a tmx-nél! 10hónap alatt beégett a kijelző! Köszönjük Waze! Pedig nagyon vigyáztam rá! Fhd-n ment visszavett fényerővel!
Én vén f@sz vagyok addig csinálják amíg hibátlan nem lesz!! Viszont mindig megköszönöm a megfelelő munkát! Úgyhogy mindketten jobban járunk ha egyből hibátlan!
Nagyon nem mindegy ki csinálja! 40éve szervizes vagyok!
(Egyik szervizesnek van érzéke, a másik kőbalta! Nem vagyunk egyformák. Én még azt sem tűröm ha nem elvágólag állnak a dolgok!) -
csocsoszán
őstag
válasz
petati94 #6206 üzenetére
Nem tudom milyen szervizt járt meg, amelyik ki sem próbálta! Ezt a szervizesnek látni és tapasztalni kellett volna. Kicsit sufninak tűnik! Egy márka szervizbe biztosan felrakni volna egy töltőre! Vissza a szervizbe és nézzék át újra. (valószínűleg annyira biztos volt a szervizes, hogy aksi, hogy sz@rt tesztelni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest