- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy ez így használhatatlan. Tudják ezt az amcsik is, nem véletlenül szívatták meg a Huaweit.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
janos68
aktív tag
Én azzal kezdtem,hogy az összes Microsoft alklalmazást letöröltem a P40-ről.Egyedül a gugli keresőt szoktam használni,a többire nincs szükségem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Csomó más app is említve van, sehogy nem jön ki az MS promó ez alapján.
WPS is ott van, Opera is.
De tény, sokszor van MS app említve, de a nagyobb alternatíva tényleg ők is.[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Somatom
veterán
Google Pay alternatíva? Nem esett szó a Huawei NFC -s órákkal történő érintős fizetésről.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Az ms-nek van engedélye, hogy bizniszeljen a Huawei-el, lásd Huawei laptopokat windózzal árulják (meg van engedélye a Qualcommnak, Intelnek stb.).Csak a guglinak nincs engedélye hozzá, ezért bukja a Huawei a gms-t, és ebből a célzott tiltásból látszik, hogy az igazi cél a Huawei mobilrészlegének kinyírása volt. Pontosan tudták, hogy a gms-re épített nyugati mobilkommunikációs rendszerekben elég a gms-től eltiltani egy márkát, az abban a régióban életképtelen lesz. Ezt már kitapasztalták a nyugati mobilozók kínai belpiacos telefonokkal való használati szokásaikból: mindenki azonnal telepítette a gms-t. Sőt egy idő után látva a piaci igényt már a kínai webáruházak ajánlották fel, hogy ha igényli a vevő, gms-el küldi a telefont.
-
LosBlancosRM
őstag
Cikk végéről hiányolom a promótert. MS appok azt a benyomást keltik, hogy ők reklámoznak, viszont nem látom, hogy jönnének össze a Huawei-jel.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
this is life
Ármester
A google push üzenetek kezelése csak kerülő úton hozható össze, közel sem 100% stabilitással, de amúgy van róla cikk, és topic is kapcsolódik hozzá. A mostani cikk vsz inkább csak alkalmazás alternatíva bemutató, és nem csak Huawei-re.
Igaz gms-el, de hasonlóan van kialakítva nálam az sw háttér a google,xiaomi szoftverek, szolgáltatások gyomlálása után.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
spect80
senior tag
hiányolom a felhőszolgáltatás alternatívákat, illetve általában a Google push üzenetek kezelését, amire nem nagyon van megoldás, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Spórolós topik
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia