Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy ez így használhatatlan. Tudják ezt az amcsik is, nem véletlenül szívatták meg a Huaweit.
-
janos68
aktív tag
Én azzal kezdtem,hogy az összes Microsoft alklalmazást letöröltem a P40-ről.Egyedül a gugli keresőt szoktam használni,a többire nincs szükségem.
-
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Csomó más app is említve van, sehogy nem jön ki az MS promó ez alapján.
WPS is ott van, Opera is.
De tény, sokszor van MS app említve, de a nagyobb alternatíva tényleg ők is. -
Somatom
veterán
Google Pay alternatíva? Nem esett szó a Huawei NFC -s órákkal történő érintős fizetésről.
-
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Az ms-nek van engedélye, hogy bizniszeljen a Huawei-el, lásd Huawei laptopokat windózzal árulják (meg van engedélye a Qualcommnak, Intelnek stb.).Csak a guglinak nincs engedélye hozzá, ezért bukja a Huawei a gms-t, és ebből a célzott tiltásból látszik, hogy az igazi cél a Huawei mobilrészlegének kinyírása volt. Pontosan tudták, hogy a gms-re épített nyugati mobilkommunikációs rendszerekben elég a gms-től eltiltani egy márkát, az abban a régióban életképtelen lesz. Ezt már kitapasztalták a nyugati mobilozók kínai belpiacos telefonokkal való használati szokásaikból: mindenki azonnal telepítette a gms-t. Sőt egy idő után látva a piaci igényt már a kínai webáruházak ajánlották fel, hogy ha igényli a vevő, gms-el küldi a telefont.
-
LosBlancosRM
őstag
Cikk végéről hiányolom a promótert. MS appok azt a benyomást keltik, hogy ők reklámoznak, viszont nem látom, hogy jönnének össze a Huawei-jel.
-
A google push üzenetek kezelése csak kerülő úton hozható össze, közel sem 100% stabilitással, de amúgy van róla cikk, és topic is kapcsolódik hozzá. A mostani cikk vsz inkább csak alkalmazás alternatíva bemutató, és nem csak Huawei-re.
Igaz gms-el, de hasonlóan van kialakítva nálam az sw háttér a google,xiaomi szoftverek, szolgáltatások gyomlálása után. -
spect80
senior tag
hiányolom a felhőszolgáltatás alternatívákat, illetve általában a Google push üzenetek kezelését, amire nem nagyon van megoldás, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged