Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
hiányolom a felhőszolgáltatás alternatívákat, illetve általában a Google push üzenetek kezelését, amire nem nagyon van megoldás, ha jól tudom.
-
this is life
Ármester
A google push üzenetek kezelése csak kerülő úton hozható össze, közel sem 100% stabilitással, de amúgy van róla cikk, és topic is kapcsolódik hozzá. A mostani cikk vsz inkább csak alkalmazás alternatíva bemutató, és nem csak Huawei-re.
Igaz gms-el, de hasonlóan van kialakítva nálam az sw háttér a google,xiaomi szoftverek, szolgáltatások gyomlálása után.Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?
-
LosBlancosRM
senior tag
Cikk végéről hiányolom a promótert. MS appok azt a benyomást keltik, hogy ők reklámoznak, viszont nem látom, hogy jönnének össze a Huawei-jel.
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Az ms-nek van engedélye, hogy bizniszeljen a Huawei-el, lásd Huawei laptopokat windózzal árulják (meg van engedélye a Qualcommnak, Intelnek stb.).Csak a guglinak nincs engedélye hozzá, ezért bukja a Huawei a gms-t, és ebből a célzott tiltásból látszik, hogy az igazi cél a Huawei mobilrészlegének kinyírása volt. Pontosan tudták, hogy a gms-re épített nyugati mobilkommunikációs rendszerekben elég a gms-től eltiltani egy márkát, az abban a régióban életképtelen lesz. Ezt már kitapasztalták a nyugati mobilozók kínai belpiacos telefonokkal való használati szokásaikból: mindenki azonnal telepítette a gms-t. Sőt egy idő után látva a piaci igényt már a kínai webáruházak ajánlották fel, hogy ha igényli a vevő, gms-el küldi a telefont.
-
Somatom
veterán
Google Pay alternatíva? Nem esett szó a Huawei NFC -s órákkal történő érintős fizetésről.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Csomó más app is említve van, sehogy nem jön ki az MS promó ez alapján.
WPS is ott van, Opera is.
De tény, sokszor van MS app említve, de a nagyobb alternatíva tényleg ők is.[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
janos68
aktív tag
Én azzal kezdtem,hogy az összes Microsoft alklalmazást letöröltem a P40-ről.Egyedül a gugli keresőt szoktam használni,a többire nincs szükségem.
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy ez így használhatatlan. Tudják ezt az amcsik is, nem véletlenül szívatták meg a Huaweit.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei maga is fejleszt, de vannak harmadik féltől származó, más készülékekkel könnyebb átjárhatóságot biztosító megoldások is, ezekre nézünk most rá.
- iPhone 11 128GB kártyafüggetlen, nagyon szép állapot! VADONATÚJ AKKU 100%! Fulldoboz!
- Lenovo ThinkPad T450S, 14"HD+, I5-5300U CPU, 8GB RAM, 180GB SSD, WIN 10
- Apple iPad 10 .Generáció (2022) Wifi + Cellular 5G - 64 GB - kék színű - Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB Natur titán, új, bontatlan, apple vásárlás
- Huawei MateBook X Pro (MACH-Wx9)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest