Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter89x

csendes tag

válasz #27070592 #5757 üzenetére

"mindez egynapi átlagfizuért nálam bestbuy." - de szeretnék egy nap én is ennyit keresni átlagosan... :D

• Peter89x

csendes tag

válasz bounty123 #5603 üzenetére

Szia, köszönöm a válaszaid!
    Utána néztem, a DC csak exportálni képes (.gpx), de csak azokat az edzéseket, ahol lett rögzítve távolság is - kerékpározás, gyaloglás, futás, stb. Az elliptikus tréneren végzett edzést másodperces bontású excel fájlba tudja csak exportálni, ami amúgy tök érdekes, de szerintem sokra nem megyek vele.
    Megpróbálom körbejárni, hogy a Mi- vagy a Google Fit képes-e valahogy rögzíteni az elliptikus adatait (bluetooth-on kapcsolódva), jó lenne ha egy alkalmazást kéne csak használnom, és nem kéne össze-vissza exportálni-importálni.

@ (#5604) Dr.NX: a biztonság kedvéért a legostobább kérdéseket is fel szoktam tenni mindig. :D De köszönöm, megnyugtató tudni hogy az valóban az int. verzió. :-)

• Peter89x

csendes tag

Sziasztok!

az utóbbi egy-két hétben komolyabban foglalkoztat a gondolat, hogy az óra/okosóra utáni keresgetésemet lezárom a Bip vásárlásával.
    Ami nekem szimpatikus benne, az egyértelműen a hosszú üzemidő, a nem zavaróan nagy méret, pulzusmérés, GPS megléte. Szemeztem a Pace-el is, de nem vagyok biztos benne, hogy feltétlenül szükségem lenne a nagyobb és drágább modellre.
    Átnéztem az összefoglalót, az ékezetes karakterek felvarázsolása nem tűnik nagy kihívásnak, illetve az óralapok bővítése sem. Mondjuk ez utóbbi nekem szerintem nem is lenne feltétlenül aktív "perverzió", ha megtalálom azt az egyet amivel elégedett vagyok, nem szándékszom cserélgetni. :N

Lenne viszont néhány kérdésem, amire nem feltétlenül találtam meg a választ sehol, még visszaolvasgatva sem. Ha valaki esetleg valamelyikre tudna válaszolni, azt megköszönném szépen. :-)

- Van-e Békéscsaba környékéről fórumtárs? Szívesen megnézném személyesen is vásárlás előtt a kütyüt.
    - Az Edigital kínálatában kapható Bip a nemzetközi verzió lehet? (Szívesebben vásárolnék magyar boltból, mint valamelyik külföldiből.)
    - A youtube-n található videók általános eleme az, amikor az óra menüjét végiglapozgatják. Némelyik videóban látható az időzítő/visszaszámláló ikonja a menüben, némelyikben nem. Külön beállítható, hogy mely menüpontok látszódjanak, esetleg a sorrendjük is?
    - A menü nyelve a nemzetközi verzióban angol, ha jól értelmezem a dolgokat. A nyelv magyarra változtatása firmware-mókolással jár? (Angolul is tök jó nekem, nem ragaszkodom a magyarhoz, csak a kínaitól ódzkodok. :DD )
    - Van-e arra mód, hogy a Bip által mért pulzusadatokat, vagy a kerékpározás rögzített adatait átadjam a Decathlon Coach appnak? Ez utóbbit az elliptikus trénerem miatt használom. Sajnos még arra sem találtam megoldást, hogy a DC által mért adatokat átadjam bármilyen másik alkalmazásnak, bár találtam valami halvány utalgatást a Decathlon oldalán arra, hogy a Strava rendszerével össze van valahogy kötve az övék.

Előre is köszönöm a válaszaitokat,
    kellemes hetet,
    üdv,
    p.

Új hozzászólás Aktív témák