- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter89x
csendes tag
válasz
bounty123 #5603 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszaid!
Utána néztem, a DC csak exportálni képes (.gpx), de csak azokat az edzéseket, ahol lett rögzítve távolság is - kerékpározás, gyaloglás, futás, stb. Az elliptikus tréneren végzett edzést másodperces bontású excel fájlba tudja csak exportálni, ami amúgy tök érdekes, de szerintem sokra nem megyek vele.
Megpróbálom körbejárni, hogy a Mi- vagy a Google Fit képes-e valahogy rögzíteni az elliptikus adatait (bluetooth-on kapcsolódva), jó lenne ha egy alkalmazást kéne csak használnom, és nem kéne össze-vissza exportálni-importálni.@ (#5604) Dr.NX: a biztonság kedvéért a legostobább kérdéseket is fel szoktam tenni mindig.
De köszönöm, megnyugtató tudni hogy az valóban az int. verzió. :-)
-
Peter89x
csendes tag
Sziasztok!
az utóbbi egy-két hétben komolyabban foglalkoztat a gondolat, hogy az óra/okosóra utáni keresgetésemet lezárom a Bip vásárlásával.
Ami nekem szimpatikus benne, az egyértelműen a hosszú üzemidő, a nem zavaróan nagy méret, pulzusmérés, GPS megléte. Szemeztem a Pace-el is, de nem vagyok biztos benne, hogy feltétlenül szükségem lenne a nagyobb és drágább modellre.
Átnéztem az összefoglalót, az ékezetes karakterek felvarázsolása nem tűnik nagy kihívásnak, illetve az óralapok bővítése sem. Mondjuk ez utóbbi nekem szerintem nem is lenne feltétlenül aktív "perverzió", ha megtalálom azt az egyet amivel elégedett vagyok, nem szándékszom cserélgetni.Lenne viszont néhány kérdésem, amire nem feltétlenül találtam meg a választ sehol, még visszaolvasgatva sem. Ha valaki esetleg valamelyikre tudna válaszolni, azt megköszönném szépen. :-)
- Van-e Békéscsaba környékéről fórumtárs? Szívesen megnézném személyesen is vásárlás előtt a kütyüt.
- Az Edigital kínálatában kapható Bip a nemzetközi verzió lehet? (Szívesebben vásárolnék magyar boltból, mint valamelyik külföldiből.)
- A youtube-n található videók általános eleme az, amikor az óra menüjét végiglapozgatják. Némelyik videóban látható az időzítő/visszaszámláló ikonja a menüben, némelyikben nem. Külön beállítható, hogy mely menüpontok látszódjanak, esetleg a sorrendjük is?
- A menü nyelve a nemzetközi verzióban angol, ha jól értelmezem a dolgokat. A nyelv magyarra változtatása firmware-mókolással jár? (Angolul is tök jó nekem, nem ragaszkodom a magyarhoz, csak a kínaitól ódzkodok.)
- Van-e arra mód, hogy a Bip által mért pulzusadatokat, vagy a kerékpározás rögzített adatait átadjam a Decathlon Coach appnak? Ez utóbbit az elliptikus trénerem miatt használom. Sajnos még arra sem találtam megoldást, hogy a DC által mért adatokat átadjam bármilyen másik alkalmazásnak, bár találtam valami halvány utalgatást a Decathlon oldalán arra, hogy a Strava rendszerével össze van valahogy kötve az övék.Előre is köszönöm a válaszaitokat,
kellemes hetet,
üdv,
p.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest