Isteni óra érkezik az Amazfittől 19-én

Az Ares 70 sporttevékenységet lesz képes megkülönböztetni, nyolcszögletű formájával pedig retrózni készül tulajdonosa karján.

A Huami Amazfit sorozatába itthon is évek óta belefutni – én a Stratossal mozogtam sokat, Bog pedig a T-Rexet tesztelte legutóbb. Nem idegen a márkától a bátor névválasztás, ha nem is teljesen világos, hogy egy kihalt dinoszauruszfaj vagy a görög mitológia háborús istene egészen pontosan hogy jön ide. Az Amazfit Ares május 19-én mindenesetre hivatalosan is leszáll közénk, csak nem az ókorból kölcsönzi a formát, hanem azokból az évtizedekből, amikor a nyolcszögletű csuklóviselet menő volt.

(forrás: Weibo) [+]

Az Ares meglehetősen strapabírónak tűnik masszív keretével a színes órakijelző körül, arról pedig a poszter tanúskodik, hogy a ketyere képes lesz hetvenféle mozgásformát megkülönböztetni. A Firstbeat részvételével részletes edzéselemzések, a VO2Max, a javasolt regenerálódási idő, az edzettségi állapot és egyéb adatok is a képlet részét képezik majd. Nem lesz gond a vízállósággal, és furcsa volna, ha pont egy istenségről elnevezett modell hagyná ki a GPS-t vagy a pulzusmérőt – bár az igazat megvallva, Arésznak aligha volt szüksége bármelyikre a maga idejében, amikor brutalitása és kontrollálatlan csatatéri erőszakja miatt áldoztak neki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés