Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
micafighter #9227 üzenetére
Az A300-as 10-ért lett volna, viszont nincs benne pulzusmérés, se GPS. Az M400-ban már van mindkettő, az használtan kb 20e. Az a bajom az Amazfit BIP-pel, hogy a "szép állapotúak" és "alig használtak" is 6 hónaposan már le vannak harcolva, a használat nagyon meglátszik rajta.
Amazfit Pace lett belőle végül 25-ért. Valóban tényleg új,szerű, fóliás, három szilikon és egy fém szíjjal, -
bexinho23
őstag
válasz
micafighter #8907 üzenetére
Haha
Nem... fürdésnél ritkán veszem le. Itt inkább a medencés, tavas-tengeres fürdésre gondoltam, ahol nem csak víz érné az órát, hanem úszás közben nyomás is.
(#8908) Kbali
Azt nagyon jól tudom. De nálam minden tasker-rel van automatizálva, így jelenleg most NFC matricára nincs is igazán szükségem.(#8910) Zabalint
"- Nem kellene csökkenteni a kijelző méretet, inkább növelni kicsit és a felbontást is"
Felbontással egyetértek."- NFC-t helyes, hogy beletették"
Én is örülök neki és vártam már. De valószínűleg a Bip 3-mal érünk el oda, hogy Mo-on is lehet majd karórával fizetni. Ha hamarabb, az nagy öröm lenne számomra. Bringázás közben nem kéne bankkártyát cipelnem."- Kivenni az amúgy is teljesen használhatatlan pulzusmérőt."
Én sem használom. Viszont akkor jó lenne, ha lenne benne olyan funkció, ami mellkaspántokkal tudnak összekapcsolódni. Így valós idejű és pontos pulzust adatokat lehetne kinyerni. Látom, hogy lejjebb írtad is."...külső pánt csatlakoztatható lenne..."- Működőképes pause funkció trackeléskor, valamint részidők, intervallumok értelmesebb kezelése.
- GPX exportálási lehetőség Mifitben."
Támogatom. -
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #8907 üzenetére
Én ebben zuhanyzok, meg voltam strandon, szaunában is. Eddig no problem
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest