- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz micafighter #8907 üzenetére
Haha Nem... fürdésnél ritkán veszem le. Itt inkább a medencés, tavas-tengeres fürdésre gondoltam, ahol nem csak víz érné az órát, hanem úszás közben nyomás is.
(#8908) Kbali
Azt nagyon jól tudom. De nálam minden tasker-rel van automatizálva, így jelenleg most NFC matricára nincs is igazán szükségem.(#8910) Zabalint
"- Nem kellene csökkenteni a kijelző méretet, inkább növelni kicsit és a felbontást is"
Felbontással egyetértek."- NFC-t helyes, hogy beletették"
Én is örülök neki és vártam már. De valószínűleg a Bip 3-mal érünk el oda, hogy Mo-on is lehet majd karórával fizetni. Ha hamarabb, az nagy öröm lenne számomra. Bringázás közben nem kéne bankkártyát cipelnem."- Kivenni az amúgy is teljesen használhatatlan pulzusmérőt."
Én sem használom. Viszont akkor jó lenne, ha lenne benne olyan funkció, ami mellkaspántokkal tudnak összekapcsolódni. Így valós idejű és pontos pulzust adatokat lehetne kinyerni. Látom, hogy lejjebb írtad is."...külső pánt csatlakoztatható lenne..."- Működőképes pause funkció trackeléskor, valamint részidők, intervallumok értelmesebb kezelése.
- GPX exportálási lehetőség Mifitben."
Támogatom.[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz micafighter #8907 üzenetére
Én ebben zuhanyzok, meg voltam strandon, szaunában is. Eddig no problem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest