- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Megvette valaki a Tools & Amazfit-et? Lehet vele értelmesen exportálni aktivitást (gps, heart rate stb?) mondjuk endomondo-ba?
https://divecenter.hu
-
whited
addikt
Sziasztok
Manapság érdemes még ilyenbe beruházni ( amazefit bip ) vagy inkább keressek mást helyette ha a klasszikus forma jön be a leginkább ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
bunnyhu
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz whited #10752 üzenetére
Erre csak te tudhatod a választ...
Főként attól függ, mi a célod? Ha aktivitásmérés is, vagy főként kültéri munka közbeni értesítések, akkor csakis transzreflexív kijelzős típust érdemes választani, mint az Amazfit Bip is - de nem sok ilyen létezik.
Ha viszont főként benn használnád, ahhoz már könnyedén nézhetsz más, designosabb típust, beltérben sokkal szebb OLED kijelzővel. -
bunnyhu
senior tag
Aha, köszi, mindig tanul az ember
-
veterán
Megint nem szinkronizálta az edzést, IOS.
A ROHADT életbe ha van kedve akkor szinkronizál, ma nem volt megint kedve.
Szemét dolog ez az Apple részéről. -
-
D4rkm4n
őstag
válasz gyuri2008 #10765 üzenetére
Én tegnap kaptam egy firmwire frissítést, remélem, hogy megoldja ezt a frissítéssel kapcsolatos problémát. Volt úgy, hogy az edzés befejezése után vagy hússzor próbáltam szinkronizálni a karórát a telefonommal (iphone7) és nem ment. Valamikor este magától megoldotta végül a dolgot.
Ma reggel pedig jött még egy GPS frissítés is.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
blt.62
őstag
Tudom nem ide tartozik de erről az óráról mi a véleményetek?
Smartwatch DM98MegtorloXp
-
Kinsiinoo
senior tag
Lassan harakirit követek el, hogy a firmware frissítés kb. 65%-nál megáll, mert véletlen lecsatlakozik az óra
Samsung S23 Ultra 12/512
-
gyemipapa
senior tag
válasz Kinsiinoo #10773 üzenetére
Na ezért nem kell fw-t frissíteni, illetve ezért nem érdemes MIFIT-et használni, ami helyetted dönt, és automatikusan frissít. Én lassan egy éve nem frissültem, és nem érzem a hiányát, teszi a dolgát az óra, ahogy kell. Amazfit Mastert használok.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
jan herz
tag
Erre a gyöngyszemre akadtam ma:
https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/26550
Érdemes a srác többi számláját is megnézni, ügyes és vannak eredeti ötletei
-
juve600
nagyúr
üdv
az mitől lehet hogyha 3-4 csörgés alatt nem veszem fel ha hívnak akkor magától felveszi-fogadja a hívást............. ( Google Pixel 2 XL )
a BIP -nek lehet köze hozzá ? nem találok sem a telefonban sem az óra menüjében erről semmit -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a számlapot tudná esetleg valaki magyarítani? Meg ha megoldható akkor a szív ikont kicsinyíteni. -
KPistike
aktív tag
válasz juve600 #10779 üzenetére
Üdv!
Nem hiszem, hogy Bip miatt lenne, nálam ilyen helyzetben - azaz 3-4 csengetés után sem veszem fel - csak az órán szűnik meg a jelzés (firmware 1.1.5.36). Ha kattintok az "Ignore" gombra, akkor is csak Bip-en ignorálom, a telefon még csörög. Jelenleg LG G4 (H815) telefonnal használom, amin V29A rendszer van (7.0 Android).
Ha jól rémlik, a Te készülékedre már terjed a pre-Q, illetve Pie a stabil rendszer - nem lehet, hogy annak valami rejtett képessége a jelenség?[ Szerkesztve ]
K. P.
-
noezmegmi
tag
Szia.
Hogy kell kikapcsolni? Én kerestem de nem látok ilyen lehetőséget.Mifit alkalmazásban lehet az adatokat menteni? Amikor 4.x.y visszaraktam a 3.5.9-et akkor minden adatom eltűnt Direkt Xiaomi fiókot használok, de oda nem mentett semmit.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
Geret
csendes tag
válasz bunnyhu #10751 üzenetére
Szia
Volt erről szó régebben, de mégegyszer mert én is sport órának vettem, bringázni és futni.
Csak a Notify&Fitness-ről tudok beszélni mert megvettem és használom (Ha frissíteni akarok akkor addig felrakom a gyárit) Szinkron direkt Endomondora nincs, de file exportal lehet játszani. Strava szinkron viszont megy gond nélkül (fent van nekem a strava app) és mivel pár ismerős stravázik pár meg endomondozik régóta a https://tapiriik.com/ oldallal szinkronizálom őket, hogy mindenkét felületen megjelenjenek az edzések.+gps érdekessség: két alkalommal mértük össze ismerőssel, aki Apple Watchal fut,
és 6km után 40 méteren belül volt a különbség mindkét alkalommal a két eszközön. -
DaDa
senior tag
válasz noezmegmi #10784 üzenetére
Órán a settings/turn off/ lefelé a 2. lapozásra (3. oldal) jelenik meg. Bekapcsolni meg hosszan nyomva a fizikai gombot.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
bunnyhu
senior tag
Ma végre lemerült az óra. 3 éjszaka alváslogolás, 6db 1 egy és negyed órányi és ma 6 órányi folyamatos logolás után egy hétre lemerült. Elégedett vagyok vele, főleg miután megtaláltam az autopause opciót. A GPS szerintem lehetne pontosabb is, a telefonom jobban követi az utat az endomondo-ban, de belefér, a 30-as körömön pár méter hiányzik a 30-hoz pedig kb. 20 méterrel hosszabb az út, ennyit hibázik. Még nem customizáltam, a letöltés miatt majd azért valamit mókolni kell vele, mert a mifit-ből ugye nem lehet letölteni, ami azért elég pofátlanság a xiaomi-tól, hiszen tudná csak direkt butítják. Én ráengedem a frissítéseket, eddig nem bántam meg. Ennyi pénzért szerintem best buy.
-
däniel
tag
Sziasztok!
Szétesett a Bip-em Pontosabban elengedett a képernyő és a ház közötti ragasztó, így kiesett a képernyő. Azonkívül hogy a ragasztó elszublimált (konkrétan nem látszanak az előző ragasztás nyomai) tökéletesen működik az óra.
A kérdés: mivel és hogyan tudnám újra megragasztani, hogy tudjam használni? Csinált már valaki ilyet?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Fall-N
veterán
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
MiFit-ben lehet (és ha igen, hol) beállítani futócipőt? Vettem egy új birodalmi lépegetőt és tudni szeretném, mennyi km-t teszek bele.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.