- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fujifilm1
senior tag
Hu de kár hogy ezt nem tudtam előbb. elmentem volna simán megkérdezni.
Két tagot hívtam akik hirdettek az egyik youtube-on, a másik facebookon de az egyik már nem foglalkozik vele, a másik nem is válaszolt...
bementem egy pár óráshoz és kérdeztem hogy tudnak e ajánlani valakit de semmi...szóval köszi, legközelebbre megjegyzem.
-
HUNited
őstag
Jó alaposan áttöröltem alkoholos lapkával a keretet és az előlapot is, majd B7000-el körbekentem a kereten azt a kis peremet, amin felül a kijelző. Figyeltem rá, hogy ne maradjanak ki rések. Ezt követően 2-3 órára beraktam a hangfal alá (kicsit nagyobb példány), hogy jól rászorítson.
2 nap múlva kipróbálom hogy beteszem vízbe, ha nem vízálló, úgysem tudom hosszú távon használni (nem fogom levenni minden kézmosásnál, mosogatásnál, esőnél). Úszásnál (pancsolásnál), zuhanyzásnál eddig sem volt rajtam, szóval ez nem elvárás tőle, de pl. ha összekoszoltam (betonkeverésnél, vagy csemperagasztásnál - a közelmúltban SK lakásfelújítás zajlott), lazán folyó víz alatt mostam le, szappannal.
-
HUNited
őstag
válasz AMDaZERG_1 #11350 üzenetére
A kézre vétel megtörtént, egyenlőre jobb mint az új
-
huphilko
csendes tag
Kérem szépen azokat a felhasználókat, akiknek nem okoz nagy erőfeszítést a mellékelt számlap magyarítása, segítsenek nekem.
https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/16389
Ezen belül a 5c2ff4ebea272_05012019.bin fájlt használom.
Nagyon köszönöm. -
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség 2 telefonra is csatlakoztatni a Bip-et? Eddig saját telefonon használtam Mi Bandage-al, de szeretném a céges telefont is csatlakoztatni rá, főleg jól jönne olyan esetekben amikor a hívást egyszerűen nem hallani. Van hogy egyszerre mindkét telefon is nálam van. Ha kell akkor felváltva kapcsolgathatom is a BT-t a telefonokon, egyszerre ne legyen 2 BT bekapcsolva, kérdés egyáltalán neki vágjak-e, vagy nem tudja.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Attipatti
tag
Sziasztok,
Van lehetőség arra, hogy ha az óráról indítom az edzést, akkor visszaszinkronizálja a telefonra?
-
Attipatti
tag
válasz cappa72 #11360 üzenetére
Na ez érdekes. Nekem is szinkronizálja az adatokat, de én nem látom hogy ki lehetne böngészni az előző bringázásaimat. Simán a Mi fit appal kellene vagy valami plusz varázslat? Ha a telefonról indítom az edzést akkor rendben van.
Update: Megtaláltam. :-) én vagyok a bamba. :-P
[ Szerkesztve ]
-
robaGB10
tag
Első fitneszóra vásárlás előtt állok. A bip már egy elég régi konstrukció. Teljesen átlagos felhasználasra még mindig jó vételnek számít? Vagy inkább egy gts?
-
gyemipapa
senior tag
válasz robaGB10 #11364 üzenetére
Lassan két éves konstrukció, nem véletlen, hogy kezdetek óta nagyjából tartja az árát tartja az árát.
Szerintem ár-érték arányban verhetetlen, Már ha csak a GPS-t és az akár másfél hónapos üzemidőt nézzük is. Persze aki búvárkodni, vagy mindenáron úszni akar benne, annak nem ajánlott.
Én több mint egy éve használom, és nem gondolkodom a lecserélésén, mert ami jobb, szebb lenne, árban a többszöröse.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
robi212
tag
Sziasztok,
Biztos elkerülte a figyelmem, de hogyan lehet az órával felvett aktivitást útvonallal, km-el - szőröstül-bőröstül szinkronizálni a Mi Bandage-el (sima free verzió)?
Nyomtam egy Adatszinkronizálást az Aktivitásban, de nem történt semmi, az órában továbbra is 1 item not synced van.
És ha van rá mód a felvett útvonalat is ki szeretném nyerni.Plusz még egy kérdésem lenne: a számlapot - szintén ezzel az appal - úgy lehet cserélni, ahogy az Összefoglalóban a Mi Fit-el le van írva?
Köszi szépen.Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
Martean
lelkes újonc
Sziasztok! Ennél a watchfacenél meg lehetne oldani azt, hogy bal felül a dátumot úgy mutassa, hogy hónap és nap? Szőrszálhasogatásnak tűnhet, de engem nagyon zavar, hogy a legtöbb face fordítva írja a dátumot.
-
toto0569
addikt
-
slimstevie
csendes tag
Sziasztok
iphone esetén az összefoglalóban belinkelt font mellett használ valaki másmilyen fontot? Sajnos a hosszú ő és ű nem működik jól. Köszi -
ka64
tag
ISziasztok!
Elvesztem a modellek közt. Különböző néven láttam az órát: bip, bip 2, lite, lite 2. Ezek mind különböző verziók vagy csak a szokásos kuszaság a megnevezésekben?
A feleségem részére keresek amatőr futáshoz (inkább kocogáshoz) GPS-es órát. Most mi band 3 -at használ, ezért jött képbe a bip. Megfelel-e erre a célra (melyik verzió)? Szempont, hogy ne legyen túl nagy és legyen (viszonylag) pontos a gps!
Ugyan ahhoz a fiókhoz kapcsolódhat-e egyszerre két óra? A bip csak a futáshoz kellene, egyébként a mi band 3-at viselné.
ka64 -
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ma reggelre nekem is levált a kijelzőm. A baj az, hogy mindez éjjel történt és (gondolom) ahogy forgolódtam le is szakadt a szalagkábel. Szóval van egy jól működő órám kijelző nélkül....
Ergo, most vennem kellene egyet. Mostanában nem nagyon tájékozódtam, hogy milyen modellek jöttek ki, de egy 15perces guglizással nem találtam semmit, ami ugyanezt tudná. Ez lehet? 2 éve használom, és azóta semmi nincs ami ugyanezt tudná? Ami nekem kell, AOD, mert sokszor kesztyűben dolgozom és nem tudom mindig böködni a kijelzőt, meg a kezemet sem emelgetni. Illetve, hogy az értesítéseket megjelenítse. Ezen kívül, minimum 1 hetet bírjon ki az aksi, de inkább többet. Tényleg nincs semmi, ami ezt a 3 dolgot egyesítené, úgy, hogy közben jól is néz ki? (MiBand-em volt régen, de az szvsz elég csajos) Nagyon megköszönöm, ha tud valaki tippet adni, hogy mire lehetne váltani. Ha már kényszerből muszáj új órát vennem... -
dioka7
senior tag
Közben felvetődött bennem, hogy ha raknék bele egy új kijelzőt, működhetne tovább. Esetleg valami tipp, hogy hol lehetne venni csak kijelzőt? (Ali-n, ebay-en nem találtam...)
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Vagy vegyél egy Mi Band 4-et, az kb. fele ennyibe kerül és már színes AMIKRE kijelző van abban is.
-
veterán
válasz SztiviVander #11382 üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz SztiviVander #11382 üzenetére
A hülye billentyűzet írta át. AMOLED kijelző akart lenni.
-
szebe
addikt
válasz dioka7 #11376 üzenetére
Ebben az árban nem nagyon fogsz ilyet találni.
Drágábban ott a Huawei Watch GT meg az Amazfit GTRÉrtesítés megjelenítése alatt mire gondolsz? Csak az app-ot szeretnéd látni, amin üzennek, vagy az üzenet elejébe is beleolvasnál? Ha csak előbbi, akkor érdemes körülnézni a hibridek között is, pl Withings Steel HR/Garmin Vivomove HR.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Fall-N
veterán
válasz SztiviVander #11385 üzenetére
Át szoktam nézni csak most siettem. Egyébként szeritem olcsón tényleg jó a Mi Band 4, mert hasonló a tudása már a Biphez csak az always on, ami nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
dioka7
senior tag
Üdv. Gyuri2008-nak köszönhetően, remélhetőleg megoldódik a dolog. Előre is köszönöm neki!!!
Fall-N: írtam, hogy milyen okból nem OK az amoled, és a MiBand sorozat bármely tagja. De azért köszönöm a tippet!
szebe: nagyon megszoktam már azt a pár soros "részletezést", szóval az jól jönne az értesítésnélJa és maradnék olyan óránál ami a MiFitbe gyűjti az adatokat, mert már 3 éve gyűlnek ott a lépések, alvások, és a mérlegnek hála a súlyok is. Szóval, ha lehet gyártót sem váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni az órán, hogy a csukló mozgásra ne kapcsoljon be a háttér világítás?
Köszönöm előre is a segítséget
Üdv
Attila
-
-
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Egy ideje vettem észre, hogy az aktuális hőmérséklet, nem jelenik meg az órán..
Próbáltam több WF-t mindegyik produkálja.. a min/max érték oké, de az aktuális üres...
Ötletek, hogy mi okozza? :R#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Rhia
csendes tag
Sziasztok!
Amikor a gombbal "felébresztem" az órát, az animáció után éppenhogy tapasztalható kis fényerő növekedés. Órán belül állítható a fényerő, de csak minimális, alig látható a különbség a minimumtól a maximumig, ezzel eddig nem volt gond. Most legnagyobb fényerőre állítva alig tér el az alvó állapot fényétől. Napsütésben továbbra is jól látható és minden egyéb funkció működik, de kicsit sötétebb helyen nehezen látható. Fél töltöttségnél jár, töltőre tettem, újraindítottam, de nem segített. Vízben nem volt, sérülés nem történt, 3 hónapja újonnan vettem.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond, ill. mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest