- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszem vagdosok 1 picit
-
Na úgy döntöttem nem vágom ki a maradék 3szöget az oldal lapon jó ez így:
Kis részletek:Fölső 3szög:
Ott lesz a piros kijelző
Középső 3szög: ott lesz a 2vu méter + a hangerő gomb (I-mon) meg 3kapcsoló
Alsó 3szög:
Még fogalmam nincs.
Csak azért rakom ide őket mert bal oldalon lesz a gép az asztalomon és így mindent látok
mivel az eleje lehúzható rácsos amivel semmi 5let h mit kezdjek.
Pitta Hol vetted az a komolyságos bekapcs gombot? -
Király! Már csak rajtad múlik h mikor kerülsz be az egyes hszbe!
Pista0001
Bakker egész nap járt az agyam és ha sikerült megcsinálni amit akarok akkor besza behu!Úgy döntöttem h szétvagdosom az egész gépet.
Jam tudom ajánlani az obiban kapható 5ezer forintos usa-ban gyártott garvirozót vágási célokra! Vitte a lemezt mitn cigány a redlabel-t nálunk a sparban!
És nem halt bele mint az előző pedig az oldallap valami acél féle! -
válasz
urbanjozsi #1138 üzenetére
Én nekem a fekete és a króm nagyon bejön! De még titkos!
Nem akarom keverni a feketét valami sötét színnel (nem tudom milyen eljárás milyen színnel jár) pl eloxálás.
Tudsz képet mutatni h te mire gondolsz? -
Közvélemény kutatás:
Melyik színek a jobbak?:
Piros és króm
Fekete és króm
kofi -
válasz
urbanjozsi #1122 üzenetére
Egyet értek!
-
Na ma haladtam! 10centit tudtam vágni! Mert bele halt az új gépbe a gravirozó!
Vasárnap adok a háznak flexel! Vége a finomkodásnak! Később kép meg video is lesz! -
válasz
Pista0001 #1106 üzenetére
ez jó 5let! De nem a vastagság a lényeg hanem a forma meg a méret! De úgy is szétszedem a yamahát! Mert már a házak között van apróban. A táp az aljában lesz elől tetejében egy dual radi triplát akartam de ahoz sokat kéne vágni és akkor fölső helyre nem tudok dvd-t tenni. Meg az aljában is egy dual alulról főlcsavarozva csak a 2 slim 12es venti lesz belül =re ennyi lesz pénteken megcsinálva. De 2-3 hónap alatt teljesen kész akarok lenni. De piz függő az egész. De hajnali egykor már ma szét bombáztam! Ki szedtem ami mozdítható volt. Kár h eredeti állapotról nincsen fénykép! Vagy video.
-
válasz
KillHates #1103 üzenetére
jaja téget is látni
Köszönöm h megtiszteled a topikom!
Ma megjött a szerverház 3500píz volt jól le van lakva
Jobbat vártam! De nem baj. Lesz mit moddolni! Már látom h nem lesz 1xű az biztos!
De nem adom fel csak nincen kedv szétszedni a yamahát és légre váltani, mert kellenének a radik h kimérjem a helyüket. -
Volt már pár case mod gépem! Bár persze egy 60ezres házat én se vagdosnék szét.
-
Kinéztem magamnak egy ilyet és lehet átcuccolok bele! Persz sok pár óra moddingon esik át ha így döntenék.
-
Löhöt h FID htpc Projekt a Végéhez ért
És új fába vágom a fejszém.
-
-
Nagy moddingolási vágyam van csak kedv nincsen elkezdeni! Lehet atx-es lapot teszek bele úgy hogy a táp is bent marad! Bár most néztem hogy mit bír tuningban a kis g31 úgy hogy nem tudok feszt adni a procinak. De már most tovább jutottam mint a g33al pedíg ott tudtam feszelni rendesen! A dvd lejátszó fedlapját már biztos hogy a vágó gép alá küldöm!
Meg szerzek majd késöbb valami normálisabb alaplapi tálcát mert ez elég gány és megpróbálok a tökéletességre törekedni! -
A gyorsaságról annyit h wista meg xp alatt amig betöltött az ut07 az egy perc volt!
Most meg 5másodperc!Bár még friss telepítés. De gyors az biztos!
Bár itt a ready boost 8gigát használ a pendriveról nem 4et mint vistanal. -
Na már win7 alól írok! Csak még össze kell szednem sok drivert! De egész jó és lassan mindenhez lesz támogatás én is meglepődtem!
-
Ujabb okoság: I-Mon mini 5,5k
Itt 4k -
Enyim az 1000dik!
-
válasz
urbanjozsi #990 üzenetére
Jó volt majd felrakom a képeket! Meg egy kis poénkodást is!
Szerk: Itt a video:[link]
-
Kofi!
-
Nem bírtam ki és össze raktam az állványt! Mindjárt képek!
-
Fedlap kész kajak lett bár elfért volna még 1réteg! De elfogyott a festék.
-
válasz
Pista0001 #966 üzenetére
Az újam mindenem festékes! A fedlap szép lett de majd meglátjuk h hogyan néz ki ha odaértem! Mert nem akarom szétszedni a gépet azaz a vizet le erszteni és külön vinni inkább berakom az erősítő dobozába mind 2őt!
Az erősítő alul +rajta folia rá a dvd lejátszó! Vagy szétsedem nemtudom! De a kijelzőt is ma csináltam mármint hogy kitakartam. a széleket. de nem rögzítettem még bár nem is fogom nem esik ki az a lényeg. -
Most fújom a fedlapot a gépnek. Csak sok el ment a csövekre! De úgy sem lesz rajta mth alatt.
-
Persze azóta teljesen feketék! Lehetett volna szebben is vágni de nem érdekelt csak a szerepét töltse be!
-
elkészültem a gép álvánnyal mth-ra mingyárt képek!
-
Elvileg ha minden jól megy Joy végez a listával és minden kiderül! Ha netalántán megkapnám az ok! felíratot vagy az x-et akkor rámdobna valaki egy sms-t (adatlap 70es szám) ha változik valami 11.00 után mert délutános vok és nemtudom nézni.
-
81. FID HTPC Project / Mezőffy Gergő (FID) ?(----ez remélem h ok! lesz!
Szerintem szép is lenne ha nem mehetnék egy ilyen géppel!
De végre fent vagyok! Viszek én mindent 3 nagy doboz meg egy táska Max haver segít cipekedni!
Monitort viszek ölcd nöm nöhöz! Csak ha kocsival sikerülne menni amire nem sok esélyt látok akkor nem kéne le engedni a vizet. -
válasz
urbanjozsi #908 üzenetére
Én nagyon szerettem volna ha jöttél volna az mth-ra! Egy rotel meg egy fotel halálos kombinácio lett volna
-
Ki hánykor lesz ott mth-n? Meg milyen utca felöl van a VIP belépő? Már nem emlékszem.
Remélem átmegyünk a rostán! Meg jó lenne egymás mellé feküdni! Nem szanaszét, és csinálni egy htpc-s részt. szerintetek? -
válasz
urbanjozsi #905 üzenetére
Szép lett! Most vettem csak észre az s-ata kábel megoldást, komoly!
-
válasz
urbanjozsi #905 üzenetére
Ha egyszer valami megfertőz
Te sem bírsz le állni mi?
-
válasz
devisionhun #899 üzenetére
- LCD körül még le lesz maszkolva, hogy ne világítson át hátulról más?
-
válasz
devisionhun #899 üzenetére
Az valóban 2 8centis venti hely! De annyak is csak a fele, mert le van vágva.
uv-lötyi is van benne. -
válasz
Pista0001 #896 üzenetére
4800körül ha jól emlékszem már rég volt!
Wazz ne szivassatok hogy ennyien megyünk és mindenki elöbb került a listára mint én!
Pedig én neveztem elöször. Wazze mindjárt magamhoz nyúlok! (haaaaa megtörtént)
Bár még kocsit kéne szereznem mert ha nincsen kocsi akkor max néző leszek!
Haver válaszát holnapra várom, hogy tud e vinni.
Aszem új kategoriát nyitunk:
HTPC modding topik lakójinak gépei Néven!
Lenyomjuk a hagyományos gépeket!Azt a led sort én vissza tenném, nagyon király!
-
válasz
urbanjozsi #892 üzenetére
Akkoriban ráértem
-
A video lassan kész azt megy youtubera!
-
Már csak rá kéne szánom magam egy címlapos írásra megint.
De a videot ti láthatjátok 1x -
válasz
devisionhun #882 üzenetére
holnap előkotrom a 4ledes eq-mat lefényképezem és ha kell oda adom! Szerintem jó lesz oda!
-
Csak az alplap!
De közben megjött az uj kijelző is már be raktam de nem végleges.
holnap majd rakok képeket meg videót!
A cpu blokkon lecseréltem a gyors csatit am a ludas volt de a chipseten nem tudtam mert más volt a menet mint ami nekem volt. De majd lecserélem a blokkot idővel.
1 kép mthra majdnem készen!
[link] -
Fid htpc is the rip
Tegnap elött hazamentem és folyt a blokkokkból a víz. u h be sem volt kapcsolva a gép! Na mondom pont verseny elött! Szemét gyors csati! mind1
szrrá szedtem az egészet most itt van nálam az új alaplap szintén msi. Remélem csak az alaplap halt be!
Mert ma megcsinálom a gépet mth-ra.
Ja hozzáteszem h bekapcsoltam a gépet! Remélem megérte a cm táp az árát és minden más "megúszta"
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest