- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #620 üzenetére
Hát, az a helyzet hogy elég szarul
Össze lett hegesztve a ház, de sajnos elég sok hibát vétettem közben. Nem lett túl szép és az ODD hely is szűk lett egy kicsit. A hátlapon az alaplap hátlapjának a hely 3 mm-el lejjebb van a kelleténél (az alaplemez anyagvastagságát nem számoltam bele
) és az ODD kivágása is necces egy kicsit. A HDD egy kissé alacsonyra került, emiatt tuti kissé szélzajos lenne (alatta lennének a 120-as ventik). Amúgy le van festve és lakkozva, de valami elég pocsék lakkot sikerült szereznem és talán még mindig ragad egy kicsit. Eléggé elkeseredtem amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal így egyelőre C vágányon van a dolog. Nagyon olcsón sikerült szereznem egy mATX slim házat, most abban van a konfig amit HTPC-nek szántam, majd még meglátom mi lesz a sorsa.
FID: Hát, az tűnt logikusnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest