- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Hát, az a helyzet hogy elég szarul

Össze lett hegesztve a ház, de sajnos elég sok hibát vétettem közben. Nem lett túl szép és az ODD hely is szűk lett egy kicsit. A hátlapon az alaplap hátlapjának a hely 3 mm-el lejjebb van a kelleténél (az alaplemez anyagvastagságát nem számoltam bele
) és az ODD kivágása is necces egy kicsit. A HDD egy kissé alacsonyra került, emiatt tuti kissé szélzajos lenne (alatta lennének a 120-as ventik). Amúgy le van festve és lakkozva, de valami elég pocsék lakkot sikerült szereznem és talán még mindig ragad egy kicsit. Eléggé elkeseredtem amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal így egyelőre C vágányon van a dolog. Nagyon olcsón sikerült szereznem egy mATX slim házat, most abban van a konfig amit HTPC-nek szántam, majd még meglátom mi lesz a sorsa.FID: Hát, az tűnt logikusnak...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) és az ODD kivágása is necces egy kicsit. A HDD egy kissé alacsonyra került, emiatt tuti kissé szélzajos lenne (alatta lennének a 120-as ventik). Amúgy le van festve és lakkozva, de valami elég pocsék lakkot sikerült szereznem és talán még mindig ragad egy kicsit. Eléggé elkeseredtem amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal így egyelőre C vágányon van a dolog. Nagyon olcsón sikerült szereznem egy mATX slim házat, most abban van a konfig amit HTPC-nek szántam, majd még meglátom mi lesz a sorsa.