- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Elkezdtem beállítani és megnézni a MadVR-es dolgokat, igaz kb a felét alig találom meg amiket állítgatnom kell.
Eddig 32 bites Kodi Dsplayer-nél az alap dolgokat beállítotatam de olyan furcsaságot csinál nekem, hogy mikor elindítom a filmet, HDMI jel eltűnik, ha erősítpt be és kikapcsolom akkor tudom nézni a filmet tovább... fekete kép és fekete hang foad.
DSPlayer-nél az alábbi alap beállítsaim vannak:
Első 2 képen ugyanezt állítottam be , Direct3D-re DX11-et tettem be... Audio-nál viszont ha akarom hogy erz erősítőm lejátsz a HD handokat akkor ott ki kell választanom gondolom ez erősítőmet (Directsound Harman Kardon)
Bocs az alap kérdéseket de ezt 1 napig néztem át és totál kesze kusza minden nekem.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Itt is kíváncsi vagyok mit mondtok, volt egy hosszászólásama napokban (tegnap) a HTPC-s topicba.
Adott egy új Gemini Lake lap (Asrock J4105-ITX)amit tesztelek hétévégn. Eddig EGL-s kodit ahsználtam linux alatt, viszont kérdés az hogy IGP-vel érdemes MadvR-t tesztelni?
mert ugye oda izmosabb VGA kellene (1030,1050,rx550-560).
Illetve kérdésem az lenne ha nem a sima Kodi-t szedem le Win10-re hanem a Kodi-DSPlayer verziót miket kell még beállítanom?
Szeretnék teljes körűen tesztelni, hogy aki váltani szeretne régi lapról akkor amit lehet letesztelek.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Olyasmi érdekelne engem, hogy ismerősömnél kipróbálnánk a HTPC-m (ASrock N3150) , és mit kellene ahhoz állítanom hogy a Kodi tudja a Dolby Atmos-t?
Nálam most Linux van a gépen + Kodi , passthought be van kapcsolva, illetve a HD hangoknál minden engedélyezve van (Az én erősítőm DTS-TrueHd-t tudja). Ezenkívül kellhet mást beállítanom?
Így van beállítva
=> csak az első menüpont (resample quality) nekem Optional-ra van állítva ha jól emlékszem + 5.1 van belőve, mert nekem csak 5.1es rendszerem van.Ha nem menne , még egy olyannal lehetne próbálkoznom, ami kb ugyanaz, hogy pendrive-ra lövök egy Libreelec rendszer és arról bootolok.
Segítséget előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
(#622) dunkel: Teljes mértékben igazad van, ahogy visszaolvastam, tény hogy erről beszéltek, de maga a hozzászólás semelyik hsz-hez nem kapcsolódott. Tény hogy RX480, RX470 VGA-hoz ~500W körüli teljesítmény szükséges, mert kell neki a kraft rendesen.
(#623) hétalvó:
Nekem Skalyke konfighoz, mely az adatlapomon van, egy 500W-os táp elég =>
i5 + 16gb RAM + 1SSD +1 HDD + RX470 8 pines + 5 ventillátor , ehhez egy Be quiet! Pure Power 9 500W BN267 típusú tápom van ami szinte hangtalan és moduláros.Szerintem a tápegységes topicban a konfighoz megfelelően ajánlanak neked tápot, igaz lehet ez is közötte lesz. (EVGA-ról azt olvastam hogy a ventillátornak idegesítő a szélzaja, de ezt csak olvastam mondom, ott inkább érdkes a profikat megkérdezni.)
Esetleg azt fel tudom ajánlani bárkinek segítségként, hogy ha valamit nézni kell (madVR és egyéb olyan képbeállítok) melyeket Win10-en meg tudok nézni, kipróbálok szívesen , mit is tud az RX470-es VGA.
-
stigma
addikt
Hello. Bocs ha nem olvastam vissza és értelmetlen kérdésem lesz, de HTPC-be 550W-os tápot mihez veszel ha szabad kérdezni?
Igaz nekem ASrock N3150-em van + 2 WD RED + 1 SSD + 1 ventillátor, és ehhez egy minőségi FSP 350W-os tápot vettem, hát nem tudom , hogy valaha bekapcsolt -e a 12cm.es ventilátor, mert nem tudtam szerintem leterhelni annyira.
Amit ajánlani tudok ha keveset akarsz költeni tápra de minőségit akkor FSP350-60EPN, Seasonic SS-350ET 350W tápokat céloznám meg, mert Seasonic belső van, ami elég minőségi kondikkal szerelt, hangja szerintem szinte semmi , és a súlyán érezhető hogy van benne anyag.Remélem nem voltam tolakodó, de szerintem ennyit egy tápra felesleges költened, max ha high end HTPC-d van skylake i7-es géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest