- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Szapora
csendes tag
Először is Boldog új évet mindenkinek!
Úgy látom elterjedőben van az említett készülék (P3300), és nem találtam hozzá konkrét témát a fórumban, így indítok egyet!? (Ha tévedek elnézéseteket kérem!)
Karácsony előtt leptem meg magam egy ilyen készülékkel és bevallom nagyon megszerettem! Eddig pozitív tapasztalataim vannak. Ha bárkinek kérdése van vele kapcsolatban, tegye fel, igyekszem válaszolni! És itt egyben én is szeretnék egy kérdéssel előrukkolni: szeretnék létrehozni egy wifi kapcsolatot (hotspot), konkrétan otthoni wireless hálózathoz szeretném csatlakoztatni. A pda meg is találja a hálót, de nem tudok felcsatlakozni. Ha valaki tud egy részletes leírást, kérem tegye közzé!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest