- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
germinator66 #4392 üzenetére
Cáfold, nem akarom reg nélkül kipróbálni. Mindkét G8-omon van ilo licence a kezdetektől. Amikor vettem őket, nem lehetett letölteni csak úgy semmit a hpe-től, akkor tették fizetőssé a supportot. Páran itt is ki voltak akadva a hpe lépésen.
Ha már ment a boot, engem be sem engedett lépni, egyből kidobott. Távoli monitorig el sem jutottál. ilo 2.50 volt a gépeken, frissíteni a frissítés közben elszálló nvram probléma miatt nem frissítettem. Talán 2.70 körül javította a hpe, addig csak speciálisan lehetett formázni, volt itt kolléga, akinek nem is igazán sikerült. -
Mykroft
tag
válasz
germinator66 #4378 üzenetére
ha az a cél, hogy kábel nélkül old meg a szerver hálózati csatlakozását, és ilo is kell, akkor igen, Wifi kliens eszközzel kell visszafordítanod kábelre a hálózatot.
-
Mykroft
tag
válasz
germinator66 #4376 üzenetére
A gen8 micronserveren 3 lan port van, amiből egy dedikált ilo, de a másik kettőre is kirakható.
Szerintem a PCIe wifi kártyát nem fogja kikapcsolt állapotban életben tartani, és csatlakoztatni egy AP-hoz, és főleg driver nem lesz hozzá. -
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66 #4366 üzenetére
Illetve harmadik opcióként mintha valakinek sikerült volna megoldani az AHCI esetén az 5. SATA portos boot-ot úgy, hogy először Legacy-ra rakta a vezérlőt, majd vissza AHCI-re.
-
Mykroft
tag
válasz
germinator66 #4362 üzenetére
kijelölöd a hibát, és átdobod google-ba. 2 napja sincs, hogy kisértetiesen hasonló hibát közöltem én is.
Nálam a frissítés + nand format + áramtalanítás volt a megoldás, nálad is le fogja írni a hivatalos HP support page, hogy mi a teendő. Esetleg még youtube videókban utána nézhetsz a pontos kivitelezésnek. -
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66 #4362 üzenetére
Huh: leállítás/tápkihúzás után eltűnt a hiba (előtte volt NAND reset, de az nem segített - önmagában - csak teljes áramtalanítás után).
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66 #4360 üzenetére
Frissítettem is az iLO-t, ám sajnos most [hibát] dob. Van valakinek tippje, hogy lehetne ezen segíteni?
-
válasz
germinator66 #4358 üzenetére
A 2019.04.04-es bios az utolsó:
Ha ezt felteszed, akkor a mostani kerül át a backup romba. Ha bántja a szemed, akkor told rá kétszer, és mindkettő 2019.04.04 lesz, de értelme ennek nincs sok.
-
válasz
germinator66 #4356 üzenetére
Ha jól rémlik, ha újra rátolod a frissítést, akkor a backup verzió is a mostani lesz. De miért akarod ennyire frissíteni? Ennek pont az a lényege, hogy a régebbi verzió is rendelkezésre álljon. Amúgy nem hinném, hogy lesz még hozzá újabb bios.
-
bugizozi
őstag
válasz
germinator66 #4352 üzenetére
"a "Backup Version" maradt a korábbi. Ez normális?"
Igen, ha gond van a friss BIOS-szal akkor vissza tudsz állni a korábbi verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged