Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a Gen10-el se lenne semmi bajom, ha lenne benne ILO. Ebben (ehhez) most lett, meg lett négy NIC, erősebb proci, és szerintem sokkal előnyösebb külső táppal, pláne hogy így még kisebb tudott lenni (nekem pl. a kis méretű rackembe ez kifejezetten előny, és nagyon sokan teszik hasonló helyre, szóval ezzel nem vagyok egyedül).
Összeségében én gondolkodás nélkül váltanék Gen8-ról, ha 200eFt körül megkapnám (bruttóban, ILO-val, 16GB rammal), de annyiért nem fogom. Ettől függetlenül szerintem ez egy jól sikerült és racionális upgrade, ugyanabból a generációból egy "plus" jelzésű termék esetén miért is vársz többet? Ez csak egy facelift, annak viszont tök oké. Egyedül az ára az, ami nem oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Mazda topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest