- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Mykroft #3126 üzenetére
Szia!
Valoban meg nem tudom, hogy pontosan mire szeretnem hasznalni.
Ha mar eleg szervernek a bovitesek utan, akkor arra, mivel NAS-nak boven eleg a teljesitmenye igy gyari allapotban is. Ezert is vetettem fel, hogy a minnel erosebb procit szeretnek belerakni, hogy kiprobaljam, hogy a mostani 8eves szerverunket letudom-e erre cserelni. (a mostani is eleg teljesitmenyu, de mar oreg, es barmikor megdogolhet, raadasul 1 sima desktop gep van kinevezve szervernek).A cegnel elsosorban a szamlazas, es szervizrendszer adatbazisa futna ezen. Egyik sem oriasi adatbazissal dolgozik (100-200Gb). Egyszerre max 3-an szamlaznak. A tobbiek dokumentaciokat (pdf), es dokumentumokat nyitogatnak, es keresgelnek bennuk, tehat csak mint file szervert hasznaljak.
Ezert is kerdeztem, hogy a legerosebb belerakhato procival ezt a feladatot ellathatja-e, ha felbovitem 8-16GB RAM-ra, es mondjuk Windows Server 2012-t szeretnek rarakni.Vagy pedig vigyem haza, es csinaljak belole 1 Synology NAS-t, es a ceghez vegyek a joval erosebb vasat?
Tehat a Synology kerdesem erre iranyult, nem pedig arra, hogy beviszem a ceghez.De hamar felmerult a cegnel a NAS kerdese, akkor esetleg tudnad mondani, hogy melyik az 1-2 legnepszerubb NAS oprendszer, ami nativan fut ezen a vason?
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest