Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbarjak
csendes tag
PpenoO, nekem nagyon hasonló konfigom van, Debian + ZFS az alap, azon megy VirtualBoxban a Win7. Persze bővítettem a RAM-ot 16 GB-re, így most a 4 GB-s modul a fiókba került. VirtualBox kétféle lehet, én a php változatot választottam mivel nincs monitor a szerveren, onnan vagy böngészőben fut a Win7 vagy TightVNC-vel. A Raspberri Pi 2-t is ThigtVNC-vel hozom fel a fő gépemen, monitor azon sincs.
A tükrözés nem elég, mit teszel, ha elromlik az egyik vinyó? Le kell ezt próbálni, nehogy az új vinyó beszerelésekor elszálljon az egész, akár azért, mert ideges vagy és mellényúlsz... Nekem a Microserverben 2x2TB tükör van és egy harmadik 2TB-s a Raspin, oda rsync-kel mentek néha.
Linux RAID és ZFS esetén is van lehetőség szimulálni az egyik diszk hibáját. Nem tudom, Win7 alatt van-e ilyen?
Aztán mi van, ha egy tükröt másik gépbe kell áttenni, fog működni? Erről sem elég olvasni, ki kell próbálni. Egyébként fog
ZFS-nél kell a '-f' kapcsoló, ahogy itt is le van írva:
http://docs.oracle.com/cd/E19253-01/819-5461/gazuf/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ZFS-nél kell a '-f' kapcsoló, ahogy itt is le van írva: