- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
andrew-msi #4051 üzenetére
1 Gbps amit az ethernet vezérlő tud, aztán az szépen át van alakítva USB-re...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Gregman #4030 üzenetére
Van aki sikeresen rakott bele 20 TB-ot, szoval nem lehetetlen.
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
Eeez nagyon csini lett.
-
jerry311
nagyúr
Windows HW kompatibilitás
A fele bírja a 2012-t.
Hekkelt BIOS már más kérdés, de fene tudja. Én még nem tettem rá 2012-t. -
jerry311
nagyúr
Igy a modern SSD-k es mindenfele okos garbage collectorok mellett en nem aggodnek az AHCI mod hianya miatt. (Annyi idot biztosan kibir, mint a vinyok. Csak ez mashogy "kopik".)
Bar ez egyeni igenyektol fugg, engem pl egyaltalan nem erdekel, hogy a szerverem 20 masodperc vagy 5 perc alatt bootol. (Eleget dolgoztam DC-ben, hogy hozzaszokjam a lassu boothoz.) Ugyis a szolgaltatasokon van a hangsuly, azok meg mar gyorsak lesznek boot utan. Foleg, hogy 1 Gbps-nel valoszinuleg ugyse lesz gyorsabb a halozat, amit kiszolgalnak. -
jerry311
nagyúr
Te 1 felhasználós rendszerben gondolkodsz. Arra lehet jó 1 USB-s vinyó amin csak a mentések vannak, meg a fontosabbak felhőben is.
De mi van ha több felhasználó van? Adogatjátok egymásnak a vinyót? Két vinyó? Elég kispályás megoldás.
Akkor már inkább 1 kis szerver nagy tárhellyel vagy NAS...
Kinek milyen igényei vannak. -
jerry311
nagyúr
válasz
andrew-msi #3983 üzenetére
Tavoli menedzsment, gyakorlatilag egy halozatos KVM.
Bongeszobol csatlakozol es olyan mintha fizikailag ott ulnel a gep elott.
Kikapcs/bekapcs/reset
BIOS beallitasok
RAID beallitasok
Tavoli CD/DVD beolvasas (gepembe berakom az oprendszer DVD-t es feltelpitem az 1500 km-rel arreb levo masinara az oprendszert)
Ilyen aprosagok.
Jol jon, hogyha tudod, hogy van aram es net, de az oprendszer nem elerheto. Aztan meg lehet nezni mi a problema. -
jerry311
nagyúr
Ha az ember biztonsagban is akarja tudni az elektronikus cuccait, akkor tobb mint 1 peldany kell belole, lehetoleg jo messzire egymastol. Ezert van egy vinyo a mindennap hasznalt PC-mben, egy 1500 km-rel arrebb es amit meg ennel is fontosabbnak tartok, annak egy harmadik peldanya fent van egy tarhelyszolgaltatonal is.
Elferne egy notovinyon? Lehet. Nagyobb biztonsagban lenne? Ketlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged