Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bohacsl
csendes tag
Msata ssd (átalakítóval), és 5 db 2tb.
-
bohacsl
csendes tag
Egyébként itt is volt róla egy teszt:
[link]Ez alapján is gyorsabb...
-
bohacsl
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyet [link]
Amibe belehelyztem egy ilyet [link]
A problémám az, hogy egyáltalán nem használja a max sebességet, sőt úgy tűnik, hogy "ide" módban fut.
Hogy kell átállítanom sata módra főleg (bios update van eszerint [link]), hogy pcie x1 sloton keresztül megy a merevlemez (amúgy szuperül bootol és nagyon jól teszi a dolgát, csak hát a sebesség...)?Köszi.
L -
bohacsl
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek érdemes pendrive-ról futtatni a rendszert (windows 8), ma egy átlagos 2.0-ás pendrive 35mb olvas 20 körül ír, ez elegendő egy teljesen átlagos (htpc, torrent, böngészős) felállásnak?
Microserver tulaj.
-
bohacsl
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szia,
Jelenlegi boot hdd-t szerettem volna kiváltani nagyobbra és a pcie ssd elegáns lett volna. Mivel az odd helyén is hdd van jelenleg (boot disk), partíciós variálást Én elvből nem kedvelem. De úgy látom, hogy a végső megoldás egy 2,5 -> 5,25 4 helyes bővítő lesz, csak akkor az sata kábelekkel leszek híjában, ezt is lehet még tovább osztani?
-
bohacsl
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is van egy ilyen szuper kis gépem és egy éve már, hogy tökéletes végzi dolgát (24/7).
Nekem win8 van rajta, mivel leginkátt házi-mozi célokat lát el (radeon 6450, xbmc).
Az ötödik sata port felülre vezetve (bios update).Jelenleg 4+1 hdd van a gépben...
A kérdésem az, hogy közületek valaki próbálta-e már, utána járt-e, hogy a pcie x1 csatoló helyére ssd-t szereljen, egyáltalán milyen ssd jön számításba msata vagy mini pcie? Mit fogad a csatoló, hogyan lehetne megoldani, illetve fontos szempont, hogy boot menne-e?MS N40L tulaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindenesetre a célt elértem, mert az odd helyére is mehet a 3,5 hdd.