Hirdetés
- Yettel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Hello. Tökéletesen megy vele, telepíthető. A driverek: [link]
Előfeltétel nincs, telepíted azt kész. Próbáltam. Megy rendesen. A képernyőfelbontást nem tudtad állitani, ez gond volt, de az atitól már tudsz letölteni vga drivert, azzal már az is jó. Nem gyári BIOS van nekem se. Ráraktam azt ami anno keringett a neten, Igy lett AHCI stb. De a gyárival is megy, tuti.
-
kammler
senior tag
válasz
slashing
üzenetére
Nem spórolni akarok. Antenna másik van rajt, nem a gyári, kicsit tán segített is. Új is a router. Most kicsit kapkodtam a vásárlással. A kedves közösítő szűröjükkel ugy eltolták ezt a routert, hogy sose vallanák be. Egyébként a gyári fw megy rá vissza, egyszerűbb, azzal türhető. Wifi képessé tenni az miért bonyolult. Belerakom aztán kész. Hát normálisan megcsinálni, na azt lehet hogy megunnám mire kész lenne. Bár mindíg tanul belőle az ember. Majd túrok vmit neten.
-
kammler
senior tag
Hello!
Csinált már vki microserverből wireless AP-t? Mintha routerre csatlakozna az ember, csak a wireless részét a microserver csinálná.
-
kammler
senior tag
Hello!
Kézbe vettem egy ilyen Windows home server2011-et. Proliant microserverre fogok rakni vmi op rendszert, még csak probálgatok. Szabályosan hogy gondolták ez a Microsoftnál Ha ugy megosztogatom a mappákat ahogy ők gondolták, és mondjuk két merevlemez van, akkor látszik majd egy nagy hálózati mappakupac, vagy a két meghajtó elkülünül azért? DNS-323-nál volt volume_1 volume_2 azt jóvan, De ott legalább egyértelmüen elkülönült. Itt is meg tudom csinálni, de akkor ha a dashboardot használom nyivákol, hogy akkor oda én nem csinálhatok megosztáson belülre mappát. Szóval úgy tünik, hogy azzal a logikával, ahogy ők gondolták a kliens gépeken látszik a sok mappa, aztá hogy melyik meghajtó melyik az má nekik mindegy volt?
-
kammler
senior tag
Hello!
Olvasgattam a fórumot, én is beszerzek egy ilyen microservert. Kicsit ugyan megkavarodtam. Most két fajta van; AMD turion ll, illetve AMD Athlon ll proceszoros . Mindkettőt N40L típusnak írják, ugye az az ujabb. Mindkettő 1.5 GHz. Itt vmi kavar van, az Aathlon ll nem 1.3 GHz-es? De valami brutál sok oldalon így szerepel: AMD Athlon ll dual core 1.5 GHZ. Namost akkor melyiket érdemes megvenni? Turion, vagy Athlon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Yettel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- GAMER PC: Ultra 7 265K, 32GB DDR5, RTX 4080 Super, 1TB SSD
- GAMER PC: i5-9600KF, 16GB DDR4, GTX 1060 6GB, 250GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest