- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
kammler #4028 üzenetére
Elnézést a kissé megkésett válaszért, a héten erős "havazás" volt.
Feltettem rá a legutóbbi HP biost, az első merevlemez fiókba egy 60Gb-os SSD-t és pikk-pakk felszaladt rá a WS2012. Letöltöttem a drivereket de mindent felismert instant, úgyhogy nem is volt rájuk szükség.
Most rendeltem hozzá Ebayről egy HP 2,5"->3,5" átalakítót elég alacsony 8$ -os áron ingyen szállítással.
Kíváncsian várom, elvileg kifejezetten a microserver szériához van és külsőre is bizalomgerjesztő....Ha esetleg másnak is szüksége lenne rá innen tud rendelni:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251331314397&ssPageName=ADME:L
C:GB:3160
-
slashing
senior tag
válasz
kammler #3819 üzenetére
Hát fogalmam sincs hogy hogyan lehet megcsinálni, de mire egy n40L-t wifi képessé tesz az ember meg beleöl rengeteg munkaórát addigra többe kerül a hús mint a leves, ergó egy új router jobb megoldás.
( itt a fórumon az utóbbi hónapokban vagy 10x futottam bele olyan hsz-ba ami hasonlóról érdeklődött, sose tudtam hova tenni, hogy miért jó ez, valamin szívni ami hát nem tudom milyen előnyökkel járhat egy céleszközzel szemben.)
Gyenge a jel akkor esetleg venni rá egy antennát, vagy áthelyezni, csökken a ddwrt miatt a jel akkor tomatot használni vagy neadj isten gyári-t.... de hogy még egy wifi jelfogadásra sem képes, gépet felfejleszteni AP-nek, hát esküszöm nem értem, hol spórol rajta az ember.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest