- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
sellerbuyer #5150 üzenetére
Nagyon igénytelen.
-
bon
őstag
www.emag.hu oldalon úgy néz ki megint jóárasítva van a Gen8-as Microserver. Be is ruháztam egyre gyorsan.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
mandriva11 #4241 üzenetére
Konkrétan ez már így van, pont tegnap olvastam a hp oldalán drivert keresve, Figyelmeztető szöveg volt. Eléggé meglepet az információ.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #3430 üzenetére
Ha garis akkor nem, amúgy felejtős. A villám csúnya dolgokat tud okozni. Egyik ismerősömnek is elsőnek a hálókártyája pusztult meg, pár hónapra rá már a gép is használhatatlan lett.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #3428 üzenetére
Alaplap
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #3337 üzenetére
XP-t már el kell felejteni, elavult oprendszer, de amúgy se egy szerverre való.
-
bon
őstag
válasz
varga.tamas #1434 üzenetére
Ennyi mindenre kevés az erőforrás, főként a procié. Kezdetnek elég, de ad, exchange már tuti kevés.
-
bon
őstag
Enyni mindenre kevés lesz ez a gép, én erősebb hp serveren futtatom a programok régebbi változatait, ráadásul külön-külön gépen és ott is akadnak erőforrás gondok. Win2003-hoz képeset ezekenk sokat nőt a gépigényük. Memóriát 8-ig feltornásznám, de a proci teljesítménye kevés lesz. Nálam egy ml110-es serveren 6gb-ram-al belassulgat a sharepoint 2007.
Csak a sharepoint 2010 minimum gépigénye:
ram: 4 GB for developer or evaluation use
cpu: 64-bit, four cores -
bon
őstag
Én esetemben egy pestmegyei iskoláról volt szó, ahol a közüzemi számlák kifizetése se megy minden hónapban,nem még hogy egy server alkatrészt cseréljünk meghibásodás esetén. Már rég lecseréltem volna a 10 éves szerverünket ha lenne pénzünk. Az átlag életkorük is már 5 év. Eléggé zokon venném ha valami meghibásodna, mert kevés alkatrészünk redudáns. De szerencsére ez szervereknél nem szokás a meghibásodás, még ventilátor se, de ha annyira fontos dolgok vannak a servereden én garibővítés vásárlásán is elgondolkodnék.
-
bon
őstag
Egyetértek veled, nálunk 6db hp server van és jó sok dell gép, van olyan server ami már 10 éves volt és még semmi baja sincs napi pedig 24-órában mennek. Többek közt ezt is meg kel fizetni ha egy gép server. A gép minden egyes része úgy van megtervezve, hogy bírja a folyamatos üzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged