Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nagyon igénytelen.
-
bon
őstag
www.emag.hu oldalon úgy néz ki megint jóárasítva van a Gen8-as Microserver. Be is ruháztam egyre gyorsan.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
mandriva11
üzenetére
Konkrétan ez már így van, pont tegnap olvastam a hp oldalán drivert keresve, Figyelmeztető szöveg volt. Eléggé meglepet az információ.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
Ha garis akkor nem, amúgy felejtős. A villám csúnya dolgokat tud okozni. Egyik ismerősömnek is elsőnek a hálókártyája pusztult meg, pár hónapra rá már a gép is használhatatlan lett.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
Alaplap
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
XP-t már el kell felejteni, elavult oprendszer, de amúgy se egy szerverre való.
-
bon
őstag
válasz
varga.tamas
üzenetére
Ennyi mindenre kevés az erőforrás, főként a procié. Kezdetnek elég, de ad, exchange már tuti kevés.
-
bon
őstag
Enyni mindenre kevés lesz ez a gép, én erősebb hp serveren futtatom a programok régebbi változatait, ráadásul külön-külön gépen és ott is akadnak erőforrás gondok. Win2003-hoz képeset ezekenk sokat nőt a gépigényük. Memóriát 8-ig feltornásznám, de a proci teljesítménye kevés lesz. Nálam egy ml110-es serveren 6gb-ram-al belassulgat a sharepoint 2007.
Csak a sharepoint 2010 minimum gépigénye:
ram: 4 GB for developer or evaluation use
cpu: 64-bit, four cores -
bon
őstag
Én esetemben egy pestmegyei iskoláról volt szó, ahol a közüzemi számlák kifizetése se megy minden hónapban,nem még hogy egy server alkatrészt cseréljünk meghibásodás esetén. Már rég lecseréltem volna a 10 éves szerverünket ha lenne pénzünk. Az átlag életkorük is már 5 év. Eléggé zokon venném ha valami meghibásodna, mert kevés alkatrészünk redudáns. De szerencsére ez szervereknél nem szokás a meghibásodás, még ventilátor se, de ha annyira fontos dolgok vannak a servereden én garibővítés vásárlásán is elgondolkodnék.
-
bon
őstag
Egyetértek veled, nálunk 6db hp server van és jó sok dell gép, van olyan server ami már 10 éves volt és még semmi baja sincs napi pedig 24-órában mennek. Többek közt ezt is meg kel fizetni ha egy gép server. A gép minden egyes része úgy van megtervezve, hogy bírja a folyamatos üzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest