Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nagyon igénytelen.
-
bon
őstag
www.emag.hu oldalon úgy néz ki megint jóárasítva van a Gen8-as Microserver. Be is ruháztam egyre gyorsan.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
mandriva11
üzenetére
Konkrétan ez már így van, pont tegnap olvastam a hp oldalán drivert keresve, Figyelmeztető szöveg volt. Eléggé meglepet az információ.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
Ha garis akkor nem, amúgy felejtős. A villám csúnya dolgokat tud okozni. Egyik ismerősömnek is elsőnek a hálókártyája pusztult meg, pár hónapra rá már a gép is használhatatlan lett.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
Alaplap
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
XP-t már el kell felejteni, elavult oprendszer, de amúgy se egy szerverre való.
-
bon
őstag
válasz
varga.tamas
üzenetére
Ennyi mindenre kevés az erőforrás, főként a procié. Kezdetnek elég, de ad, exchange már tuti kevés.
-
bon
őstag
Enyni mindenre kevés lesz ez a gép, én erősebb hp serveren futtatom a programok régebbi változatait, ráadásul külön-külön gépen és ott is akadnak erőforrás gondok. Win2003-hoz képeset ezekenk sokat nőt a gépigényük. Memóriát 8-ig feltornásznám, de a proci teljesítménye kevés lesz. Nálam egy ml110-es serveren 6gb-ram-al belassulgat a sharepoint 2007.
Csak a sharepoint 2010 minimum gépigénye:
ram: 4 GB for developer or evaluation use
cpu: 64-bit, four cores -
bon
őstag
Én esetemben egy pestmegyei iskoláról volt szó, ahol a közüzemi számlák kifizetése se megy minden hónapban,nem még hogy egy server alkatrészt cseréljünk meghibásodás esetén. Már rég lecseréltem volna a 10 éves szerverünket ha lenne pénzünk. Az átlag életkorük is már 5 év. Eléggé zokon venném ha valami meghibásodna, mert kevés alkatrészünk redudáns. De szerencsére ez szervereknél nem szokás a meghibásodás, még ventilátor se, de ha annyira fontos dolgok vannak a servereden én garibővítés vásárlásán is elgondolkodnék.
-
bon
őstag
Egyetértek veled, nálunk 6db hp server van és jó sok dell gép, van olyan server ami már 10 éves volt és még semmi baja sincs napi pedig 24-órában mennek. Többek közt ezt is meg kel fizetni ha egy gép server. A gép minden egyes része úgy van megtervezve, hogy bírja a folyamatos üzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest