- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxboy
tag
Szia,
hát akkor most ezt szépen kipróbálom, mert hát úgyis szabadságon vagyok a héten és nem vagyok megbarátkozva még ma sem a win serverrel.
Milyen problémák? Gyakorlatilag működött, de a jobb alsó sarokban ott figyelt folyamatosan az unsupported hardware felirat. Bármilyen eredmény lesz, beszámolok.
-
bambano
titán
-
nvyktor
aktív tag
Ha fontos adatokat akarsz tárolni, akkor mindig a többszintű biztonságra kell törekedni.
Önmagában egyik megoldás sem ad biztonságot.
Tehát nem egyik, vagy másik, hanem RAID és külső mentés.Persze azt neked kell eldöntened, hogy mi a fontos adat, és anyagilag mennyit ér meg neked a védelme.
Gondolok itt a HDD-k áraira elsősorban, jelen szituációra vonatkoztatva.Én például a fotóinkat jelszóval titkosítva mentem felhőbe is.
De például érzékeny adatoknál (értsd: céges, titkos munkaanyagok, stb.) ez nem megoldás, annak semmi keresnivalója külső szolgáltatónál. -
RAID. Sokféle RAID szint van, ebből hardveresen a Microservernél csak a 0 és 1 megoldások támogatottak. Ami még jó lehet neked, az a RAID-Z.
A backup más tészta, mivel ott bizonyos időközönként biztonsági mentést csinálsz, tehát valamilyen korábbi időpontban mentett állapot lesznek visszaállíthatóak az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest