Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Van nálam egy HP CQ61 laptop. mobile intel celeron 900 2.2Ghz
A gazdája azt mondta hogy filmlejátszáskor beszaggatott, és hogy melegszik.Felraktam egy két tesztprogit hogy megnézzem. A prime felvitte max a proci hőmérsékletét 71C fokra. Soknak sok, de szerintem ezt még bírnia kellene belassulás nélkül. A ventije megy. Porosnak se látszik, Most ez a 71C úgy van hogy az ágyon van és nem szellőzik az alja (cpu dióda érzékelő 66C).
Ha van légáramlat és nincs mondjuk az ágyon a gép akkor mindjárt lemegy 59C ( 52C) fokra. Szép csökkenés.
Azt olvastam hogy ezek eléggé melegedő laptopok.
Lehet ezzel csinálni valamit? Én max valami laptoptartóra gondoltam ami hűtheti illetve mindig légáramlatot biztosítani neki.Ami nagyobb gond hogy winyó tesztelésekor felment a hőmérséklete 52C ra. Ez már sok és alapból is olyan 42-45 körül mozog. Egy seagate 250G os van benne. Sajna úgy látom ezzel sem lehet sokat csinálni. Jobban szellőztetni az alját max.
Valami javaslat tapasztalat ezekkel esetleg. Úgy nézem nem valami jó tervezésű laptopok ezek, hőtermelés szempontjából.
-
littlemole
őstag
HP 4410s es laptopról van valakinek infója merre lehet kapni?
Nem találom sehol sem.Csak a nagyobb testvérét.
-
littlemole
őstag
HP pavilion dv2 és dv3.
Van ezekről valami gyakorlati tapasztalata valakinek? Milyen erős lehet ez az AMD neo processor?
Nekem leginkább filmnézésre, szövegszerkesztésre kellene. Meg hordozhatóság is szempont.
Megelégednék egy 14 es kijelzőssel is de manapság már nem nagyon találok ilyeneket.
A 15.6 os kijelzők meg már nagyon nagyok.dv3-at talán egy kicsit drágának találom. Hiába lenne tökéletes a képernyő mérete.
-
littlemole
őstag
válasz
Macilaci457 #2215 üzenetére
Ez jó hír.
Azért a biztosnág kedvéért ha tudom rákérdezek vásárláskor. -
littlemole
őstag
válasz
AMD Power #2205 üzenetére
Köszi.
Ez a 6510b es sorozat megbizhatóság szempontjából amúgy hol áll?
Valahol mintha itt olvastam volna hogy valamelyik HP sorozatnak alaplappal voltak gondjai? Nem ez volt véletlenül?Ahh ez az amit kerestem.
"Végre, sikerült megtudni valamit erről a folyamatosan működő venti-problémáról!
3 típusnál jöhet elő a probléma:
6510b
6710b
6710s
A megoldás:
meg kell nézni megvétel előtt a szériaszámot, ha a CNU714XXXX to CNU723XXXX intervallumba esik, akkor vásárlás után mehetsz is alaplapcserére (vagy egészen egyszerűen nem veszed meg!)
Úgyhogy vigyázzatok, és akkor nem lesz gond!
ThanX Ricky D " -
littlemole
őstag
Ez az integralt kartya mivel van egy kategoriaban az asztalikkal osszehasonlitva?
Video : Intel GMA X3100 - 384MB shared VRAMEzt a HP notit nezegettem. HP Compaq 6510b - GR696ET
Jol fel van szerelve es arban is nagyon kedvezo.155K az ara ( Svajc).Intel Core 2 Duo T7250 (2.0 GHz) - 2048 MB DDR2 - 160 GB - 14.1" WXGA - DVD±RW DL - Vista Business
Most egy Toshiba Tecra S1 em van ( lassan 3 eves lesz), de ez nagyon megtetszett.
Nem jatekra kellene, de azert erdekelne hogy mivel egyenerteku ez a video benne. Ami most a Toshibaban van, az egy Mob radeon 9000 es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest