- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne. Külföldön vasarolt hp laptop gyári garanciája magyarorszagon érvényes? Hírdetések között láttam ilyen gépet, és nem szeretnék lukra futni. Az eladó 3 év gyártói garit ígér. -
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Drenadar #32984 üzenetére
Semmi baj, néha ki kell adni.
Igazából nagyjából jól gondolod. Már mint a szívás dolgot. De nem sürgős mert még meg van az előd és amíg megcsinálom addig azt használja. De akkor is furcsa, ahogy a HP intézi a dolgait. Azt megérteném, hogy ha XP-t nem támogatná, mert NA azért lassan tényleg ki fog kopni, de, hogy a Windows 7?
Meg én is azért hagytam ott a win8-at, mert pl ageof2 vel már a win7-nél is voltak problémák, nem beszélve az olyan kőkorszaki játékokról amik még lehet, hogy 98-on is futottak, de haverokkal néha jó nosztalgiázni, és nem feltétlenül akar az ember VirtualBoxozni. -
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Dell XPS #32977 üzenetére
Ááh Örök hála
Drenadar:Igazából én elvagyok a 8-al is, használtam aktívan fél évig laptopon, haverom retteg tőle, meg van néhány komoly program amiben dolgozni szokott, és az a lényeg, hogy azok hibátlanul menjenek. (gépészmérnök a gyerek)
Ja és a HP meg elmehet a francba a drivereivel. Anno nyomtató driver kereséssel heteket töltöttem el, csak mert nem voltak hajlandóak kirakni. NEM fogok új nyomtatót venni csak mert nincs kint a driver.[(OFF)] Undorítónak tartom ezt a fajta vásárlóösztönzést.[(OFF)](/OFF)
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Egyik haverom vett egy HP Pavilion Sleekbook 15b002sh laptopot.
A gépen win8 van gyárilag, de gondoltuk, hogy teszünk rá egy windows 7-et, azért sok programot nem támogat még a 8. (főleg régi játékokat)
Ekkor jött a sokk.
Hp honlapján nincsen semmilyen windows 7 driver, és csak a win8 64 bitet támogatja.Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest