- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
most egy régi evo notimról írok, a compaq 615-ösöm valamiért egyik napról a másikra elszállt. ma nem volt hajlandó bootolni sem, bekapcsolás után a caps lock gomb melletti led ötször felvillant és ennyi volt. semmit sem tudok kezdeni vele. rákerestem, az jött ki, hogy lehalt az alaplap. igazából azt szeretném megkérdezni valóban ennyi volt a móka és alaplapot kellene cserélni (ami tudom, hogy nem éri meg) vagy van valami házi trükk és ez csak egy apróbb hülyeség?
-
Agostino
addikt
üdv
egy hp compaq 615-öt nyúzok már egy ideje. teljesen meg vagyok vele elégedve stb, pár napja viszont furcsa dolgot művelt. gondolt egyet és reggelre nem volt hajlandó töltést felvenni, csak hálózatról megy. "plugged in not charging". néztem akksi diagnosztika progival, de semmi különösebbet nem írt ki. oké, a gép nem egy mai darab, de az furcsa, hogy teszem azt hétfőn még egy órát, másfelet el tudtam akksival szöszölni rajta, kedden még már nem hajlandó tölteni. jól van benn az akku, tiszták a csatlakozók, nem tört meg a kábel, nincsen gond a táp csatlakozójával sem. oprendszer windows 7 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest