Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi1
csendes tag
Köszi! Remélem csak valami szoftveres dolog lehet. Virusírtót raktam fel, sokszor hetente is cserélgettem. Azt vettem észre, ha bejön a vista, és nem várom meg, hogy minden bejöjjön (wireless, meg egy két cucc) akkor szokta csinálni néha, de hát Istennek most már 3 napja nem csinálta. Remélem csak szoftveres, lehet felrakom majd újra a vistat.
-
Robi1
csendes tag
Szóval akkor szoftveres dolog lehet? Nyugtassatok már meg légyszi, mert elég idegesítő amikor ezt csinálja, és remélem nem a winyo megy tönkre.
-
Robi1
csendes tag
vistanal
-
Robi1
csendes tag
Sziasztok! Egy fontos kérdésem lenne: ha bekapcsolom a gépet, akkor valamikor nem látom az ikonokat az asztalon csak 1 kék hátteret. Ha újraindítom, akkor általában helyreáll a dolog, de vmikor 2szer indítom újra. Ez szoftveres, vagy hardveres dolog lehet? Hp 6510b-ről van szó. Légyszi írjatok!
-
Robi1
csendes tag
re: Maxiri: Én sajna nem tudok megbízni a pandában. Majd ha megveszel egy számítógépes újságot, és a Nortont adják hozzá ingyenesen, majd akkor lesz itt jó világ. Kár, hogy sokan nem ismerik a nortont, nekem ez az egyedüli vírusírtó, amire azt mondom, hogy megbízok benne, pedíg kb 15-t kipróbáltam már. 2. helyen áll az avg 8, nagyon jó kis írtó lett.
-
Robi1
csendes tag
re: Maxiri : Ha csak cookey-kat talált, akkor nem lehet gond. Nem volt egy trojai sem közöttük? Fennt hagyod a virusírtót, vagy letörlöd ezek után? Én utálom a cookey-kat is. Minden nap törlöm az explorerber eszközök/internetbeállítások cookey-k és fájlok törlése. Vistad van vagy xp-d?
-
Robi1
csendes tag
re: xlaly : futtasd le a 3dmark 2006-ot szerintem. Én 6510b-vel kb 700pontot kaptam. Ha kilép, nem fut végig, lehet rosz vmi gépeden.
-
Robi1
csendes tag
xlalix, én is egyetértek maxirivel, amit írt sztem is igaz, még annyit tennék hozzá, hogy
hp-ből b-s, és p-s jelűt érdemes venni.Higyjétek el, megéri az a +40000ft!
HP 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Robi1
csendes tag
Maxiri, attól még hogy azt hiszed nincsenek vírusaid még lehet a gépeden, csak nem tudsz róla
Persze, ha csak a freemailt nyitod meg, nem nagyon megy a gépedre vírus. Böngésző nekem is be van állítva rendesen. Több, mint 15 vírusírtót kipróbáltam, és sztem a norton a legjobb. Panda egy eléggé gyenge írtó, elég sok mindent nem vesz észre. Fennt volt nekem is , de pár trojait nem vett észre. Ha az árakat nézed, sokkal jobban jársz a Nortonnal. Cégeknél is leggyakrabban azt használják.
-
Robi1
csendes tag
köszi, de már régen volt
-
Robi1
csendes tag
Annyit tudok, hogy nem lehetett megjavítani már.
-
Robi1
csendes tag
Vírusírtókról még annyit, hogy nem kell olyan oldalakra menni, hogy jöjjön vírus, sajnos bárhonnan jöhet. Meg a sok féreg belassítja a gépet. Norton 2008-t vettem meg, de vista alatt sok ramot foglal (még tavaly néztem) és azóta leszedtem, és felraktam az ingyenes AVG 8-at. Szerintem jó kis írtó, bár már csak 10 napom maradt. Lehet megnézem majd megint a Nortont, hátha hoztak ki hozzá frissítést. Nortonnal amúgy semmi gáz, szerintem legjobb vírusírtó. Tavaly kaptam 2 kemény vírust, nod32 meg sem találta, ingyenes fsecu 1-et elkapott, másikat nem tudta leírtani. Felraktam 60 napos nortont, 1 mp alatt leírtotta. Utána meg is vettem. Ahhoz, hogy problémamentes legyen net, sztem nem sok az évi 13-17e ft, mert visszaosztva alig jön ki havi 1200 ft-ra kb. Másik dolog, haverom nem használt vírusírtót, és kapott olyan vírust, hogy tönkrement a gépe, és venni kellett új gépet.
-
Robi1
csendes tag
6510b- Hogy mennyire pörög a venti? hát eléggé dolgozik. Ha vírust írtok, akkor kb 60-65fok körül mozog , amíg nem végez vírusírtó. Ha végzett kb 5-6 másodperc alatt visszaáll 50fokra.
-
Robi1
csendes tag
6510b - Ja, igaz, hogy rontja a mobilitást a hűtőpad. Lehet hogy hagyom így akkor, remélem, nem lesz vele gond. 6 cellás aksim van kb 3 órát bírja. Lehet venni 12 cellás aksit kb 43000-ért, de sztem elég 6 cellás is. Max 3 óra 20 percet bírja, de akkor nem nagyon csinálok semmit. Min. 2 óra. Szoftvereket simán le lehet hozzá tölteni netről, fennt van minden. Szerintem érdemes egy ilyen gépben gondolkodni, érdemes rá + 40-50ezret költeni. Billentyűzete is nagyon jó, szerintem az is bírni fogja. Pixelhibát néztem mikor megvettem, nem volt rajta, érdemes azért megnézni, mert 6-7 pixelhibánál cserél a hp!?(valami ilyesmit olvastam). Eddíg pozitív tapasztalataim vannak.
-
Robi1
csendes tag
Hp 6510b-ről van szó egy üzleti gép. 10 napja vettem. T7300proci, 2gb ram, 160winyó, 1440x900kijelző. Tudom, hogy nehezebb megoldani a hűtést egy notiban, de ha elindítom a vírusírtót már felmegy max 70 fokra. Ha vennék hozzá hűtőt szerinted mennyibe kerülne? Procik általában bírják a magas hőfokot, de 70fok mégis 70fok. Amúgy nagyon fasza kis noti, maximálisan meg vagyok vele elégedve, kivéve ez a hűtés dolog. Kijelző is nagyon király. Könnyű kis gép. Neked milyen géped van? Ha hp, akkor mióta van meg, és meddíg megy fel proci?
-
Robi1
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 hp laptopom, alaplapom 43 fok, proci1 alapban kb 48fok, proci2alap 48, viszont terhelve kis terheléssel felmegy max 70 fokra. Szerintetek ez normális, vagy vegyek hozzá hűtőt? Ha vennék mennyibe kerül 1 ilyen hűtő kb ? Légyszi írjatok, mert van 1 asztali gépem, ami terhelve is max 50-55 fok, és már 4 éve megvan. Havernak meg asztali gépe beszart 65 fokos terhelés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest