- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Ehhez tudni kéne, hogy már kezdetektől fogva csinálja-e a gép a hibát, vagy esetleg egy bizonyos idő után jött-e elő. Telepítettél valami szoftvert előtte, vagy drivert lecserélted? Én Vista alatt sosem találkoztam ilyen hibával, de még hasonló érthetetlen hibajelenséggel sem. Szoftveres problémának tűnik így elsőre, valószínűnek tartom, hogy valami bekevert ott. Végig kéne gondolni, hogy mi okozhatja, de ezt csak te tudod, hogy mit változtattál a rendszeren.
-
Maxiri
tag
Na, fordítottam egy kis időt a vírusirtásra. Csak kémprogramokat talált a Panda, igaz 63-at
. Azokat is a Firefox cookie-jai közt, amit meg főleg nem értek, hogy hogyan került oda, mert Operával szoktam spyware-es és vírusos honlapokat nézegetni, ahol meg le vannak tiltva az active-x-ek cookie-k és hasonlók
. Szóval, ha elégedett nem is vagyok, de azért vírusom legalább nincs
.... És nem csak a freemail-t nyitom meg
-
ABE
őstag
Ilyen alapon fel lehetne tenni 10 vírusírtót is, mert hátha nem ismer fel valamit a cucc. Lehet te is csak hiszed, hogy nincs vírusod?
Mellesleg beállítástól függően sokszor téves riasztásról van csak szó, tehát a több kijelzett vírus nem feltétlenül a valós többlettudásnak köszönhető.
Ha valakinek válaszolsz, akkor használd a "Válasz" gombot a hozzászólás írásánál, így könnyebben jut célba.
-
Maxiri
tag
Én nem használok vírusírtót a gépemen, mégsem jönnek a vírusok, érdekes mi? Az..... "óvatosan" kell netezni és jól be kell állítani a böngészőt, ha tudom, hogy idegen vizekre evezek... Ha jó teljeskörű védelmet akarsz, akkor vegyél Pandát!! Nekem is az van már több mint 3 éve és abszolút bevált. Nem bújik el előle semmi. Hardcore védelem.
Tűzfal, vírusvédelem, spyware-, malware-, spam-, adware-, megmittoménmilyen-védelem van még benne. Naponta frissít, akár többször is.
És nem is drága.
-
Maxiri
tag
A 70°C nem gáz, főleg olyan szemszögből, hogy megy rajta a vírusirtó. A vírusirtót szedd ki a francba, ha nem netezel(ha netezel is, hacsaknem "olyan" oldalakat nézel
). Én is leszedtem a fenébe az alap trialos irtó(ka)t -már nem emlékszem mennyi volt és milyen
-. Jó kis gép és nem kell tartanod, hogy egyhamar elromlik
, mivel b kategóriás. Nekem 6720s-em van és teljesen leterhelve a proci képes felmenni ~80°C-ig, ha huzamosabb ideig gyötröm, bár nemigazán szoktam olyat csinálni
. 40°C-50°C körül mozog netezésnél. Amúgy Neked mennyire pörög benne a venti, ha már olyan meleg?
-
ABE
őstag
A mért hőmérséklet érték az egy dolog. A másik az, hogy tényleg van-e ennek valami észrevehető hátránya. Én speciel semmi pénzért nem vennék hűtőpadot, mert rontja a mobilitást. Ha beírod a hűtőpad szót a Gugliba, találsz róla tapasztalatokat és árakat is.
Nekem egyébként HP nc4400 subnotim van, de NHC-vel szabályozom a ventijét és a feszültséget, így nem tud felmelegedni nagyon. Ha nem nyúlkálok bele, akkor 65-70 fokig megy el terhelve, de a programmal beállítva 60 fok alatt megáll (és közben nem is zajos igazán).
Szerk: 6510b tulajok majd mondanak tapasztalatokat szerintem.
-
ABE
őstag
Milyen gépről van szó pontosan? Szerintem ezek nem vészes adatok. Esetleg megpróbálhatod a venti nyílásánál kiporszívózni a gépet, ha korábban alacsonyabbak voltak az értékek. Ha nem érzed a kezeddel nagyon a melegedést, és nem instabil a gép, akkor felesleges hűtőpadot venned. 80-90 fokig simán elmennek a mai procik, nem lesz bajuk. Ha meg túlmelegednének, automatikusan lekapcsolnak. Egy notiban nehezebb megoldani a hűtést, így nyilván könnyen lehet melegebb egy asztali gépnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest