Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Ehhez tudni kéne, hogy már kezdetektől fogva csinálja-e a gép a hibát, vagy esetleg egy bizonyos idő után jött-e elő. Telepítettél valami szoftvert előtte, vagy drivert lecserélted? Én Vista alatt sosem találkoztam ilyen hibával, de még hasonló érthetetlen hibajelenséggel sem. Szoftveres problémának tűnik így elsőre, valószínűnek tartom, hogy valami bekevert ott. Végig kéne gondolni, hogy mi okozhatja, de ezt csak te tudod, hogy mit változtattál a rendszeren.
-
Maxiri
tag
Na, fordítottam egy kis időt a vírusirtásra. Csak kémprogramokat talált a Panda, igaz 63-at
. Azokat is a Firefox cookie-jai közt, amit meg főleg nem értek, hogy hogyan került oda, mert Operával szoktam spyware-es és vírusos honlapokat nézegetni, ahol meg le vannak tiltva az active-x-ek cookie-k és hasonlók
. Szóval, ha elégedett nem is vagyok, de azért vírusom legalább nincs
.... És nem csak a freemail-t nyitom meg
-
ABE
őstag
Ilyen alapon fel lehetne tenni 10 vírusírtót is, mert hátha nem ismer fel valamit a cucc. Lehet te is csak hiszed, hogy nincs vírusod?
Mellesleg beállítástól függően sokszor téves riasztásról van csak szó, tehát a több kijelzett vírus nem feltétlenül a valós többlettudásnak köszönhető.
Ha valakinek válaszolsz, akkor használd a "Válasz" gombot a hozzászólás írásánál, így könnyebben jut célba.
-
Maxiri
tag
Én nem használok vírusírtót a gépemen, mégsem jönnek a vírusok, érdekes mi? Az..... "óvatosan" kell netezni és jól be kell állítani a böngészőt, ha tudom, hogy idegen vizekre evezek... Ha jó teljeskörű védelmet akarsz, akkor vegyél Pandát!! Nekem is az van már több mint 3 éve és abszolút bevált. Nem bújik el előle semmi. Hardcore védelem.
Tűzfal, vírusvédelem, spyware-, malware-, spam-, adware-, megmittoménmilyen-védelem van még benne. Naponta frissít, akár többször is.
És nem is drága.
-
Maxiri
tag
A 70°C nem gáz, főleg olyan szemszögből, hogy megy rajta a vírusirtó. A vírusirtót szedd ki a francba, ha nem netezel(ha netezel is, hacsaknem "olyan" oldalakat nézel
). Én is leszedtem a fenébe az alap trialos irtó(ka)t -már nem emlékszem mennyi volt és milyen
-. Jó kis gép és nem kell tartanod, hogy egyhamar elromlik
, mivel b kategóriás. Nekem 6720s-em van és teljesen leterhelve a proci képes felmenni ~80°C-ig, ha huzamosabb ideig gyötröm, bár nemigazán szoktam olyat csinálni
. 40°C-50°C körül mozog netezésnél. Amúgy Neked mennyire pörög benne a venti, ha már olyan meleg?
-
ABE
őstag
A mért hőmérséklet érték az egy dolog. A másik az, hogy tényleg van-e ennek valami észrevehető hátránya. Én speciel semmi pénzért nem vennék hűtőpadot, mert rontja a mobilitást. Ha beírod a hűtőpad szót a Gugliba, találsz róla tapasztalatokat és árakat is.
Nekem egyébként HP nc4400 subnotim van, de NHC-vel szabályozom a ventijét és a feszültséget, így nem tud felmelegedni nagyon. Ha nem nyúlkálok bele, akkor 65-70 fokig megy el terhelve, de a programmal beállítva 60 fok alatt megáll (és közben nem is zajos igazán).
Szerk: 6510b tulajok majd mondanak tapasztalatokat szerintem.
-
ABE
őstag
Milyen gépről van szó pontosan? Szerintem ezek nem vészes adatok. Esetleg megpróbálhatod a venti nyílásánál kiporszívózni a gépet, ha korábban alacsonyabbak voltak az értékek. Ha nem érzed a kezeddel nagyon a melegedést, és nem instabil a gép, akkor felesleges hűtőpadot venned. 80-90 fokig simán elmennek a mai procik, nem lesz bajuk. Ha meg túlmelegednének, automatikusan lekapcsolnak. Egy notiban nehezebb megoldani a hűtést, így nyilván könnyen lehet melegebb egy asztali gépnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest