- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
válasz
Brandynew #44746 üzenetére
Dell inspironom van, 6 éve szolgál, de nem kéne újra inspiron. Igaz nem írtam le, de a legesleg fontosabb, hogy ne melegedjen. 2 laptopom volt/van eddig MSI gx610 azthiszem, az is cefetül melegedett, meg ez az inspiron is. Azóta végig kérdezgettem aki a környezetemben probookot használ, cégnél rengeteg van. Senki nem mondja hogy melegszik, akiében intel proci van. Jelenleg is tn-paneles a laptopom, nem vagyok olyan profi grafikus, hogy ezen kellene lovagolnom, hogy mképp csak és kizárólag ips, nagyon tetszene és tudom, hogy a tnhez képest milyen előnye vannak, de nem fér a büdzsébe, csak a max 245-250
Asussal pedig az a bajom, hogy elvből nem venném meg. Környezetemben 1 hónap után megadta egy magát a zsanér, pedig ismerősöm nagyon vigyáz rá, másiknál a touchpad volt szar a 3.é melegszik mint az állat, ami nem baj ha le tudja hűtteni a venti. De nem.. Így sem dell ispiron, senem semmiféle Asus nem jöhet szóba
Meg mivel régi vágyam a Probook, ezért nem igazán kerestem nagyon más opciót. A Használatáról, melegedéséről viszont szívesen olvasnék még véleményeket
-
válasz
Brandynew #44705 üzenetére
Nem tudom, ja
végre itt az első januári troll, üdvözöllek! Qrvára hiányoztál.
Neked nincs fogalmad, miről beszélsz. Belépőszintű üzleti gép a probook 450-es 200 ezerért? Hol élsz te ember?
Ha ezt arra alapoztad, hogy az i5 nem erősebb az i3-nál, akkor menj el első osztályos matek tanfolyamra, vagy alap infóra. Ott el fogják magyarázni, hogy az 5 több a 3-nál, és mi a különbség a két platform között.
De gondolom nem ez számít, mert nem tudod azt sem, hogy a probook műanyag-e vagy fém. Na szerinted melyik?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Brandynew #44705 üzenetére
Nekem sem tiszta, miért kellene annyira hétköznapi felhasználás mellé az i5.
Bármit csinálok, egyszerűen nem tudok belőle 50%-nál nagyobb cpu load-ot kipréselni.
Megy a full hd film a gépről, mellette a youtube videó, nyitva pár böngésző ablak, meg mondjuk indítok még mellé egy eclipse-et, és pöfög 40%-on.
Persze a max órajel közelében sincs még ilyenkor sem, mert 2.4-et tud a proci, és 1.7 fölé be sem szagolt.
i3 7100u. -
csbalint
csendes tag
válasz
Brandynew #44700 üzenetére
Helló!
4gb plusz ramot vennék bele, ez a biztos de ssd-t is szeretnék persze, csak a ram+ssd körülbelül az i5 felára.
Lehet, hogy várok még akkor hátha valahol akciós , mert nekem 230-240 egy laposért már sok lenne.
A legolcsóbb amit találtam és olyan márka amiről hallottam, de ezzel együtt is átlépné bőven a lélekhatárt.
Köszönöm szépen meggondolom, elég jó ára van a laposoknak sajnosBálint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest