Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor77

titán

válasz flymi #43554 üzenetére

Ez és ez szerint akár i7-et is belerakhatnál, más kérdés, hogy megéri-e (a legnagyobb i7-tel is csak olyan 30% pluszt nyernél).

• SZIGMA

aktív tag

válasz flymi #43540 üzenetére

-Újratelepítve nem volt sosem. Eredeti fut rajta.
    -AVG, Malwarebytes hetente, CCleaner naponta futtatva van. Nem kapott be semmit tavasz óta. Akkor valami módosította/eltérítette a Chrome asztali parancsikonját, de megoldódott.
    -Partíció menedzser progi... Szoftveresen? Hát nem is tudom...
    -Memória 1x4GB 1333MHz DDR3 CL9 1.5V, nagy valószínűséggel ez a Kingston.

Asztali gépnél nem lenne gond, rendbe raknám pikk-pakk, de lapost még sosem szedtem szét, most először a HDD-t vettem ki és a ramot néztem meg. :U
    Pasztázva ha tavaly és tavaly előtt a szervizben nem csinálták meg, akkor gondolom a gyári van rajta.
    Hőfokokkal semmi extra, mindig is melegedett ez a típus, nem tapasztaltunk semmi különlegeset.

- A rendszert tuti újra kell raknod.Friss rendszer, friss driverek.
    - AVG-vel nincs tapasztalatom, Malwarebytes jó, ccleaner jó,csak itt most nem túl sok haszna van már.
    - Partíció menedzser progi... Szoftveresen. Igen.Pár órája csináltam épp egyet, no para.(pedig ez az easeus,ami 99%-nál kifagy,csak kikapcs, újraindít, normál módú indítás és nagyobb a C:, hurrá!)
    - akkor mázlista vagy, plusz 4GB sokat segít majd a böngészőlapoknál.
    - a laptop szétszedés sem ördöngősség, 1 youtube video, 1 service manual megnéz, megfelelő csavarhúzók, kellő körültekintés és minden menni fog.Új paszta,hűtőtisztítás és mehet tovább.

• SZIGMA

aktív tag

válasz flymi #43538 üzenetére

Szia!

Na menjünk sorban végig!

Sajnos az utóbbi pár napban már egyáltalán nem lehetett vele semmit sem csinálni, videó/zene szaggat, mire betöltenek a programok kábé ezer és egy év.
    Mikor volt újratelepítve?Mikor volt tisztítva,újrapasztázva?Víruskeresés?

Sajnos elég kicsi a partíciója a C meghajtónak, általában 1-2GB szabad helyet szokott jelezni. (Seagate Momentus 5400 500GB)
    Partíció menedzser progival biztosan tudsz az 500 GB-ból lecsípni a rendszer részére.

120-as SSD-re gondoltam meg még 4 GB memóriára és kábé ennyi, hogy gyorsítsam az oprendszer betöltését és mert párom imád hatvanhét oldalt megnyitni egyszerre.
    Az SSD segít, de a 4GB valószínűleg 2X2GB most benne, szóval ha 8GB-ot akarsz,akkor 2X4GB-ot kell venned.Nem tudom milyen árban lehet manapság.

Esetleg valaki tudja, milyen beépítő keretre lenne szükségem, hogy a merevlemez továbbra is használható legyen az ODD helyén?
    A caddyre nincs tippem, ebay vagy itt a fórumon is tudnak tippet adni, hol, melyiket érdemes venni,akár itthon is.

Új hozzászólás Aktív témák