- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nrbi001 #39103 üzenetére
De, akár lehet 1 év gari is. Pl. egy túltárolt gépre, ami a Tesco-ban áll már fél éve, és most akciósan kiárulták.
Ellentétben itt néhány taggal, akik mást gondolnak, én gyári garanciával adom a gépeket, és sok-sok évre visszamenő tapasztalatom és kapcsolatom van.
A HP márkaszervize MINDIG elfogadja a számla másolatát, ha a rendszerükben rövidebb garanciaidő szerepel, mint a számla kiállításától számított 1-2-3 év (modelltől függően). A gyári gari a gyártás dátumától indul, plusz két hónap. Ez csak adminisztratív, a lényeg az, mikor adta el a kereskedő a végfelhasználónak. Pl. mint a te esetedben is. A gari a tesco blokk/számla idejétől indul.
Ha nem jutsz zöldágra a magyar szervizzel, szólj és segítek a szerviz ügyintézésében. Sajnos a magyar márkaszervizek (HP, SONY, ASUS, én ezeket ismerem jobban) sokszor úgy állnak hozzá, hogy a vevő ne tudja érvényesíteni a jogait.
Nekem most volt ebből egy problémám az egyik vevőmmel egy ASUS notival kapcsolatban (bár ne lett volna vevőm soha az életben), de hidd el, mindent meg lehet oldani, ezt is. Sajnos Magyarisztánban ezt is meg lehet tenni 2015-ben egy márkaszerviznek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged