Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
lowcallbus
üzenetére
Az nagyon magas érték, érdemes lenne belenézni és kifújni belőle a piszkot. Valószínűleg az okozza.
-
ro_bert17
őstag
válasz
lowcallbus
üzenetére
Elsődleges partícióból max. négyet lehet létrehozni egy merevelemezen. Kiterjeszettből többet is.
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
DVD-rol telepitesz? Ha igen, akkor passzolom a kerdest.
Mondjuk van vmi korlatozas a particiok szamara (talan pont 4??), de hogy miert nem lehet particiot torolni, az rejtely!
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
itt kellene a Custom (advanced) valasztani
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
"A telepítő tényleg nem enged variálni. Minden szürke, kivéve a C formázása. Hiába megyek a bonyolultabb beállításokra."
Nem ertem! Gyari Win7 DVD-rol bootolsz?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lowcallbus
üzenetére
hogy kéritek el a HP-től dvd-n???
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
A Win7 telepitovel tudsz particiot torolni, formazni, letrehozni, nem kell semmi trukk. A telepites elso harmadanal tudod modositani a particiokat: ket valasztasod lesz talan "standard" es "advanced" vagy mi ez magyarul. Utobbinal lesz modod varialni.
Egy 100 mega koruli boot particio kell a Win7-nek, a tobbit oszhatod kedved szerint, de vigyazz, mert a recovery particiot is torolheted.
-
pumukli23
senior tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
Én régen a partition magic-et használtam, azt hiszem van cd-s bootolható verziója is.
(Valaki biztos megcsinálta már pendrive-osra is.)
Xp alatt fut, és simán lehet dobálózni a partíciókkal, win7 alatt múltkor rinyált nekem, szóval nem foglalkoztam vele. Annyira nem volt fontos a particiók aránya, ezért a win7 saját megoldását használtam, asszem 50-50%ra sikerült felosztani.
(A kötet zsugorításával kell kezdened, utána a maradék területből pedig létre tudsz hozni saját partíciót - Sajátgép, jobb gomb, kezelés, lemezkezelés) -
válasz
lowcallbus
üzenetére
Biztosan a szellemek állították el a gépet!!! Hívd a szellemirtókat!

Ez így nagyon érdekes, valamit nem vettél észre szerintem. (Kisöcsi, kisfiad, mittudomén uninstallált esetleg???)
-
adm
őstag
válasz
lowcallbus
üzenetére
zsugorítsd 2/3-dáig, aztán a 2/3-ot felezd.

-
spyduck
nagyúr
válasz
lowcallbus
üzenetére
C - jobb gomb - kötet zsugorítás
-
lasvegas
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
Én az egyik fórumtárstól vettem itt a hardveraprón egy dv6 3040ez újraértékesített darabot,és semmi hiba nincs benne teljesen karcmentes a gép nincs rajta kopás,illesztési hiba stb,ráadásul vakon rendeletem utánvételesen,de ha te meg tudod nézni és ok akkor szerintem nyugodtan megveheted,hátrány nem fog érni garnacia van rá,és ráadásul árban jóval olcsóbb szerintem ha megvan a kereted rá a lehető legjobbat vedd meg ne vegyél gyengébb gépet ugyanezért a pénzért csak azért mert az zsír új, de ebben neked kell döntened.Nézd meg ás döntsd el megéri-e.
-
lasvegas
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
szerintem bőven jó a 3160 as is amire kell,nem vennél észre semmi különbséget.ráadásul elég jónak tűnik az alu borítás,nekem nagyon egyben van a gép.
-
lasvegas
tag
válasz
lowcallbus
üzenetére
hello nekem egy hp dv6 3040 ez van,hasonló paraméterekkel mint amilyen gépeket linkeltél, játszom vele fifa11 NFS moto gp stb és minden a legnagyobb felbontáson megy szaggatás nélkül,használok vágó szerkesztő progit pinnacle studio 14 et teljesen jól működik, vegassal sem lesz gondod. Az enyémben ilyen proci van eddig nincs vele gondom:
AMD Phenom™ II X3 Triple-Core P820 CPU (3x1,8GHz/3,6GHz, 1,5MB cache) -
válasz
lowcallbus
üzenetére
Az alu borítás nem parasztvakítás. Tényleg alu, masszívabb tőle a gép és tartósabb/értékállóbb/szebb is. A teljesítménybe nem szól bele, tehát abszolút egyéni kérdés, neked megéri-e. Nem melegszik tőle jobban a gép, ettől ne félj.
Van aki fekete vasfelnivel jár télen, mert a gumis azt mondta az a jó; van aki a 18-as görgőket télre sem veszi le (max, a 19-esek helyett
), mégis ugyanoda érnek el velük. Csak más a feeling...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mégis ugyanoda érnek el velük. Csak más a feeling...
Pyttawrx