Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Szia! Akkor teljesen jól csináltad. Mostmár nyugodtan töltögetheted rendszertelenül. De ha rendszertelenül töltögeted is, próbáld mindig feltölteni maxra. Magyarán nem kell lemerítsed, ha töltőre akarod dugni, csak töltsd fel teljesen.
Most vettem egy 6720s GR777ES -t, a napokban és csomó pozitív benyomást tett. Ebből az egyik az, hogy tényleg meg tudja csinálni a HP honlapján feltüntetett 4 és fél órát aksiról!!! Használat közben azt veszem észre, hogy nem merül
. Mondjuk DVD-rom használatkor eléggé szipákolja az energiát. Az általános ~9000 mWh fogyasztást a DVD-rom képes feltolni ~21000 mWh-ra. Ha csak vinyót használok, zenét hallgatok vagy ilyesmi, akkor csak ~15000-16000 mWh -t fogyaszt. Everestben megnéztem, az akku 46440 mW-os az aksi. Egy kis számolással, ki is számítható az akku-idő (Nem kell számolgatni, kiírja az everest
). A videokari nem egy Ferrari, de nem is kell több Nekem a notebookba. Ha játszani akarok, akkor ottvan az asztali gépem
Jó ez a 6720s!! Csak ajánlhatom
Minden jót! -
Maxiri
tag
Szia! A legelső bekapcsoláskor 12 órán át "kell/érdemes" tölteni. Aztán lemeríteni olyan 5%-ig. Ezután még egy 12 órás töltés és megint egy kisütés. Ezek után már rendszertelenül töltögetheted fel és merítgetheted le. Tövig sose merítsd le a li-ion aksid, mert attól használódik a leginkább. Ha rendszertelenül töltögeted, az még jó is. Lemerítve sose tárold az aksid, és lehetőleg fullfeltöltve se. Ha sokáig tárolod, akkor érdemes kivenni 50-60%-nál és a polcra tenni az aksit. Naggyából ennyi jutott az eszembe.
Mostmár sokmindent nem tudsz kezdeni a kezdeti töltésekkel, reménykedj, hogy nem szúrtad el (nem valószínű, hogy elszúrtad). Bár, hogyan is töltögetted?
Szerk.: Jól olvastad, nem szereti a formázásos töltés, de az elején igényli. -
Poiro7
senior tag
A HP oldalan talaltam egy megoldást a wireless problémára, persze ezt sem a HP hanem egy magyar srác találta ki(Kuroli Zoltán).
Tehát a Dell Wireless 1395 WLAN MiniCard-hoz tartozó drivert kell leszedned a Dell oldaláról ~90Mb. Inditsd el a fájl ami kicsomagolja magát, ám nem engedi telepíteni
magát, az eszköz kezelőben kell beállítani.Nekem működik, ha nem sikerülne dobj egy mail-t részletesebben is elmagyarázom.
-
Dracula
őstag
Hi!
Ilyen hibáról hallottam, egy IT-s ismerősöm mesélte. Ez olyankor lehet, ha úgy telepítették (illetve image-ről megy ott) az XP-t, hogy nem volt bekapcsolva a telepítés megkezdése előtt a Wifi...
Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem tudtak vele semmit csinálni, sőt az általam kérdezett rendszergazda a cégnél! (HP) sem tudta, mi ez.
Úgyhogy lehet, hogy win reinstall. Bár vsz. van megoldás a neten, de én csak ezt tudom elmesélni...
Az talán egy 6710-es volt.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest