Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

jorden06
senior tag
válasz

SeniorTilla

üzenetére
						Ha beírom a HP keresőbe a gépem PN számát (FU617AW) akkor kb.elküld a francba, hogy ilyen nincs

1.: Bocsi, lehet kicsit rosszul fogalmaztam az előző résznél, leírok minden részletesen: a problémám az, hogy amik fent vannak a HP oldalán driverek mind csak XP\Vista-hoz valók, nekem pedig Win7 van fent (bocsi, ezt nem említettem előbb
 ). Megpróbálkoztam, hogy a Vista driverek hátha jók a Win7-hez is, de egy rakás driver esetén kilépett (pl. alaplapi chipset telepítőkészlet, audio driver etc.) vagy kiírta, hogy próbáljam meg a kompatibilitási telepítést. Ha ezeket nem rakom fel a HP oldaláról, a gépnek akkor is működnie kell zökkenőmentesen? Csak mert mikor átvettem a gépet, tele volt mindenféle HP programmal (rengeteg security meg vmilyen kezelő központ) és gondolom a többi driver is rajta volt rendesen. De BIOS-t már frissítettem, és nem érzek semmi változást (pl.ugyanolyan hangos a gép).2.: ha a Vista-t is raknám fel, ha rámegyek az említett HP oldalán a chipset részre a 8530P-hez való drivereknél, akkor csak abból van 3 különböző, nagyon hasonló névvel. És akkor még ugyanez van a Software - Security és Solutions fülnél is. Ezek közül honnan tudjam melyik kell nekem? Tudom milyen gépet vettem, milyen hardware-t tartalmaz, de ott nem részletezik melyik driver melyik hardware-hez kell. A már említett FU617AW keresés nem hoz be semmit.
3.: úgy tűnik a QLB amit csinált valamilyen bug volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Megpróbálkoztam, hogy a Vista driverek hátha jók a Win7-hez is, de egy rakás driver esetén kilépett (pl. alaplapi chipset telepítőkészlet, audio driver etc.) vagy kiírta, hogy próbáljam meg a kompatibilitási telepítést. Ha ezeket nem rakom fel a HP oldaláról, a gépnek akkor is működnie kell zökkenőmentesen? Csak mert mikor átvettem a gépet, tele volt mindenféle HP programmal (rengeteg security meg vmilyen kezelő központ) és gondolom a többi driver is rajta volt rendesen. De BIOS-t már frissítettem, és nem érzek semmi változást (pl.ugyanolyan hangos a gép).
 Pyttawrx