Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Csapo83
üzenetére
Azt nem tudom ,hogy a francba csináltam meg a múltkor ezt
akkor lecserélte valami orbitálisan ronda bejelentkező képernyőre az eredetit (nem nem arról beszélek ami még a biosnál beugrik ez a bejelentkező képernyő) de legalább működött és nem kellett semmit csesztetni hozzá csak beállítottam és helloszia azért nem értem most mi van. Csak kegyetlenül belassult tőle a boot.. vagy +5 perc volt az alap 40 mp helyett.. Most meg szerettem volna próbálni még egyszer de annyit nem feltétlen ér h szétcsesszem a rendszerem. (nálam minden pedáns rendben van a gépen minden ott ahol annak a helye minden funkció amit nem használok törölve/kikapcsolva stb.. Asztalon egy darab ikon sincs meg ilyenek..) Minden működik hibátlanul sőt! Jobban mint win7-el (az ezen a gépen katasztrófa... tetű lassú bugol mint az állat /random eltűnik a tálca meg ilyen finomságok/ stb. pedig jól van telepítve és minden driver fent volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- LG OLED TV 55CS6LA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor lecserélte valami orbitálisan ronda bejelentkező képernyőre az eredetit (nem nem arról beszélek ami még a biosnál beugrik ez a bejelentkező képernyő) de legalább működött és nem kellett semmit csesztetni hozzá csak beállítottam és helloszia azért nem értem most mi van. Csak kegyetlenül belassult tőle a boot.. vagy +5 perc volt az alap 40 mp helyett.. Most meg szerettem volna próbálni még egyszer de annyit nem feltétlen ér h szétcsesszem a rendszerem. (nálam minden pedáns rendben van a gépen minden ott ahol annak a helye minden funkció amit nem használok törölve/kikapcsolva stb.. Asztalon egy darab ikon sincs meg ilyenek..) Minden működik hibátlanul sőt! Jobban mint win7-el (az ezen a gépen katasztrófa... tetű lassú bugol mint az állat /random eltűnik a tálca meg ilyen finomságok/ stb. pedig jól van telepítve és minden driver fent volt.)
Pyttawrx