- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Az imént beszéltem a webshoppal, vissza kell küldjem, de előtte tesztelik, diagnosztizálják. A managger szerint cserés lesz, de várjuk ki a végét... Természetesen beszámolok a helyzetről
Amiket leírtál, azzal teljes mértékben egyetértek. Itt valami bios gond van. Ha nem gyalultuk volna le a partíciókat, rajtunk érzésem szerint az sem segített volna, mivel a bios frissítés után nem lát egyetlen meghajtót sem a gyökér!!!
Jómagam másoknak már több hp cuccot vettem, hibátlan volt mindegyik... -
Sajnálatos ami tötént, de azért a márkát ne a legolcsóbb modelljének 2 esetben tapasztalt problémája alapján ítéld meg. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy minden Audi szar, mert nekem már 2x meghibásodott az A3-asom, és nem értem oda a találkozókra emiatt...
Ettől függetlenül sajnos tényleg van egy olyan érzése az embernek ilyenkor, hogy soha többet nem vesz a márkától terméket. De ez rossz dolog, mert így megfosztod magad a többi jó termékük élvezetétől is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest