Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sagit

veterán

válasz qwertly #33203 üzenetére

Először én is caddy-t vettem, és oda ment egy 2,5"-os 500-as WD, már azzal is sokat gyorsult, de azóta az maradt tárhelynek és ugye jött a 128-as SSD. Ha neked elég tárhelynek a gyári vinyó ( nem tudom mekkora van neked, 120 vagy 250 gb? ) akkor mindenképpen a caddybe tennék valami 4k műveletekben jó gyors SSD-t.

Caddyből első körben megvettem ebay-en található legolcsóbbat (~2k), funkcionálisan hibátlan is volt csak nem ment rá az odd-ről a takaró és az egész jó kis gépet gagyivá tette.

Aztán vettem egy utángyártottat amiről azt állította a gyártó hogy passzol a takaró, meg is jött, működött is és passzolt is többé kevésbé, kicsit elállt, és a színe is kicsit más volt a műanyagnak de ez már határeset. (~4400)

De végül vettem egy gyárit, kellett a plusz usb is amit nyújt, és olyan 9k körül volt a swisspartstól ( hivatalos magyar disztribútor,új magyar billt is tőlük vettem 12k körül)

Dell E4200 is a kalapban volt nekem vételkor de ami miatt kiesett az az alaplapra forrasztott ram és a kicsit gyengébb proci, viszont a backlit keybord király lenne a hp-ba. Illetve a Dellhez nem volt ekkora akku mint a 2530p-hez.

Itt egy service manual. Rossz hírem van, nekem is csinálja ezt a kijelzőm. A kábel tört meg, nem nagy cucc cserélni, ott a manual. Én is csak azért nem cseréltem még ki mert teljes kijelző cserém lesz, csak még lusta voltam. Ahogy írtad is szarok a színek, bár a 2530p 4 féle kijelzővel volt szerelve. Nem tudom neked melyik van, nekem a Toshiba.

Kis netes keresgélés után találtam 2 fórumot is ahol 2710p/2730p kijelzőjét teszik be 2530p-be. Már minden alkatrészem meg is van, csak össze kéne rakni. 2 kijelzőkábel kell hozzá ( pontosabban csak 1 ha AUO B121EW09 V2 kijelzővel szerelt géped van) és vagy egy Samsung vagy egy Hydis 2710p/2730p kijelző.

Előbbi S-PVA utóbbi IPS. Én az S-PVA-t vállaltam be, az lesz a kövi héten berakva. Betekintési szögei 80/80/80/80 fok szembe a mostani Toshibám 30/30/10/20 fokos betekintési szögeivel. Kicsit hosszú lett, itt a 2 topik: 1 2

Ha a kijelző kábel cserét eleve szervizre akartad bízni akkor a hűtés pucolást/pasztázást is bízd arra. A manualban láthatod is, full ki kell belezni szegény gépet, alaplapot ki kell kapni, és utána lehet pasztázni.

Új hozzászólás Aktív témák