- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
SeniorTilla #33103 üzenetére
Csak simán szubjektív. Én elhiszem hogy neked jobban bejön a fényes.
Nem értek egyet a használhatósággal amit írtál. Amúgy szerintem egy felnőtt önálló ember eltudja dönteni hogy mi a jó neki.Csupán arról van szó, hogy jeleztem, hogy a lentebb hozzászólóval értek egyet, és bizony, a szemet is fárasztja a folyamatos szelekció a tükröződő kép és a kijelző között, a többi hátrányáról nem is beszélve.
És autóban, vagy bárhol, lámpa mellett, állandóan állítani kell, helyezkedni kell a kijelzővel, hogy ne tükröződjön bele semmi.Szerintem teljes tévedés laptopra, de még asztali kijelzőre is. Azok is mind mattok. No akkor hogy van ez? Pedig azok aztán egy helyben állnak. Még oda is vicc egy tükröződő kijelző.
Notira meg aztán végképp, aminek pont a mobilitás a lényege.
Nem a felhasználók akartak tükrös kijelzőt, a gyártók nyomatták. Szinte mindenki mattot keres, és kénytelen a pro kategóriában vásárolni, eme buta trend miatt, vagy minek nevezzem.De ahogy a kollega is mondta, ízlések és pofonok. Sötét szobába jobb a tükrös, mert ott úgy is mindegy.
No de hogy az összes többi szituációban nincs hátránya, vagy elenyésző, ez egyszerűen nem igaz. Mindent meglehet magyarázni, de azért ne vezessük félre az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest