- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Huhhh...Szégyellem, de megmondom őszintén, egyik válaszod sem tiszta...

Szóval, a "küzdenek a nagyok" mire vonatkozik?
Másik részben pedig, feltelepítem a Catalystot, majd letörlöm minden komponensét a VGA kivételével, majd vissza egy régebbi??? Ez totál nem világos.

Tehát, a kérdés, hogy tudom megoldani, hogy a legújabb Intel HD driver legyen fent, a mellett, hogy az AMD driver is működik (azaz tudom használni/váltani a dGPU-t). A bibi ugye, hogy a HP oldaláról letöltött AMD driver jó csak hozzá, az AMD oldalán nincs hozzá driver.
Ugye, amikor telepítem a Catalystot, akkor felsorol n db komponenst, ami mellett pipa van, azaz ki tudom választani, hogy mit akarok telepíteni. Esetleg itt valamit ki kéne venni, és akkor nem írná felül az újabb Intel drivert? Vagy pedig egyszerűen nem kompatibilis a legújabb Intel driverrel, csak azzal, ami abban a telepítőcsomagban van?
Az nem világos még, hogy mit ír felül az önűllóan telepített Intel driver, ami miatt az AMD onnantól kezdve nem hajlandó működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Death Stranding Director s Cut
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx