Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Huhhh...Szégyellem, de megmondom őszintén, egyik válaszod sem tiszta...

Szóval, a "küzdenek a nagyok" mire vonatkozik?
Másik részben pedig, feltelepítem a Catalystot, majd letörlöm minden komponensét a VGA kivételével, majd vissza egy régebbi??? Ez totál nem világos.

Tehát, a kérdés, hogy tudom megoldani, hogy a legújabb Intel HD driver legyen fent, a mellett, hogy az AMD driver is működik (azaz tudom használni/váltani a dGPU-t). A bibi ugye, hogy a HP oldaláról letöltött AMD driver jó csak hozzá, az AMD oldalán nincs hozzá driver.
Ugye, amikor telepítem a Catalystot, akkor felsorol n db komponenst, ami mellett pipa van, azaz ki tudom választani, hogy mit akarok telepíteni. Esetleg itt valamit ki kéne venni, és akkor nem írná felül az újabb Intel drivert? Vagy pedig egyszerűen nem kompatibilis a legújabb Intel driverrel, csak azzal, ami abban a telepítőcsomagban van?
Az nem világos még, hogy mit ír felül az önűllóan telepített Intel driver, ami miatt az AMD onnantól kezdve nem hajlandó működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx