- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Korábban írtam a topicban arról, hogy az újabb windows 7 buildeknél gond van a laptopommal, miszerint alvó állapotból nem tud visszajönni (pontosbítok: visszajön, de nem ad képet, egyébként megy minden, hallom a háttérben, csakhát képernyő nélkül... )
Volt ilyen probléma kisebb számozású HP laptopoknál is (ha jól tudom 2xxx és 6xxx széria főleg), azoknál vmilyen intel video driver telepítése megoldotta a problémát (viszont az az én laposomhoz nem jó, eleve ati kártya van benne), nekem8510p-m van.Namost azt már sikerült kiderítenem tök véletlen folytán, hogy mi okozza a hibát, csak arra nem tudok rájönni, hogy miért. Akkor jön elő a hibajelenség, ha az energiagazdálkodási beállításokban átállítom azt az opciót, hogy mi történjen, ha lecsukom a lapos fedelét. Alapból ugyebár sleep van kiválasztva akksi és 220as üzemmódban is, ha viszont átállítom nincs műveletre, akkor egyből jön a hiba.
Más is találkozott ilyennel? Nekem win7 7048, 7068-as buildek óta csinálja, 7000-el még rendben volt minden, 7077-et pedig még nem raktam fel, nem tudom van-e egyáltalán értelme...
(Véletlenül jöttem rá, mikor más profilt használtam, utána teszteltem egyesével átállítva amiket szoktam, és pont ennél jött elő, többször is próbáltam)Ötlet?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc