- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Korábban írtam a topicban arról, hogy az újabb windows 7 buildeknél gond van a laptopommal, miszerint alvó állapotból nem tud visszajönni (pontosbítok: visszajön, de nem ad képet, egyébként megy minden, hallom a háttérben, csakhát képernyő nélkül...
)
Volt ilyen probléma kisebb számozású HP laptopoknál is (ha jól tudom 2xxx és 6xxx széria főleg), azoknál vmilyen intel video driver telepítése megoldotta a problémát (viszont az az én laposomhoz nem jó, eleve ati kártya van benne), nekem8510p-m van.Namost azt már sikerült kiderítenem tök véletlen folytán, hogy mi okozza a hibát, csak arra nem tudok rájönni, hogy miért. Akkor jön elő a hibajelenség, ha az energiagazdálkodási beállításokban átállítom azt az opciót, hogy mi történjen, ha lecsukom a lapos fedelét. Alapból ugyebár sleep van kiválasztva akksi és 220as üzemmódban is, ha viszont átállítom nincs műveletre, akkor egyből jön a hiba.
Más is találkozott ilyennel? Nekem win7 7048, 7068-as buildek óta csinálja, 7000-el még rendben volt minden, 7077-et pedig még nem raktam fel, nem tudom van-e egyáltalán értelme...
(Véletlenül jöttem rá, mikor más profilt használtam, utána teszteltem egyesével átállítva amiket szoktam, és pont ennél jött elő, többször is próbáltam)Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged