Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• epromka

csendes tag

Kedves fórumozók!

Röviden összefoglalnám tapasztalataimat (vigyázat szubjektív leszek) a HP Probook 4330s (XX945EA) típussal kapcsolatban. Vásárláskor a preferenciáim a következők voltak:
    - matt, 13"-14" kijelző
    - min. core i3
    - megfelelő teszt eredmények valahol (teljesítmény (CPU,GPU); billentyűzet; minőség; melegedés) [notebookcheck]
    A fenti teszt jó benyomást tett rám, illetve felszereltséggel is elégedett volta, tekintve , hogy az új Intel GPU már egész erős és amúgy sem játékra kellett.
    Röviden összegezve mindazokat amiket kiemelnék vagy nincsenek benne a tesztben.
    Pozitív tapsztalatok:
    - elegáns külső
    - jó billentyűzet kiosztás és minőség
    - meglepően jó hang (átlagos felhasználó vagyok zeneileg)
    - melegedés (ölben tartva sem forrósodott fel zavaróan)
    Átlagos/megszokható dolgok:
    -a gép alja egyszerű műanyag, szervizfedél nem csavaros, hanem kb. mint egy akksi olyan módszerrel kell levenni, ráadásul leírásban szerepel egy csavar ami nélkül is rendben használható de azért mégiscsak nem ezen kellene spórolni
    - vártnál kicsit nehezebb
    -akkuidő nem haladja meg a 2,5-3 órát
    - folyamatosan megy a ventillátor, igaz nem zavaró hangerővel, de hallható (ennek köszönhetően kevéssé melegszik)
    Negatív tapasztalatok:
    - sajnos megvétel után feltűnt, hogy rendkívül magas frekvencán, de sípol a kijelző, történetesen a LED(vagy annak tartozéka) mert fényerő változtatására változott az erőssége, egyszer pedig olyan is volt , hogy max. fényerőn abbahagyta, de ha lejjebb vettem folytatta.
    Történet:
    Boltban megnéztünk egy másik gépet annak nem sípolt a kijelzője, ellenben ha bizonyos szögben tartva búgott a ventillátora. Így inkább sajnos elbúcsuztam ettőla típustól.
    Konklúzió:
    1. Kibaszott finnyás vagyok (+denevérfül).
    2. Annak ellenére, hogy 2 v. 3 év garanciát ad a HP nem biztos összeszerelés megfelelő lett
    3. Sírás, mert tökéletes adottságú (Core i3-xxxx, 2 GB RAM (+2 GB 5k HUF-ért), 7200-es HDD, matt 13,3" kijelző, megfelelő külső ) gépről kellett lemondanom, ami nem is került vészesen sokba ~ 140k HUF

Azért kisebb igényűeknek ajánlom a gépet.

Hamarosan folytatatás következik talán Lenovo Thinkpad Edge Plus E420-szal.

További szép napot.

Új hozzászólás Aktív témák