Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jtzk

tag

Tiszteletem!
    HP Pavilion DV5 1180eh laptopom van, és egy hiba épett fel, amiben szeretném a segítségeteket kérni.

Probléma: ma délelőtt még hibátlanul működött, neteztem, kicsit filmeztem rajta. Lekapcsoltam, lecsuktam és rohantam a következő órámra. 2 órával később indítanám el, és annyi történt, hogy bejött a HP logó, és utána fekete kép és a bal felső sarokban villog a kurzor. Kivettem az akksit, a gombelemet egy időre, de ugyan ez... Biosba, boot menübe nem enged belépni. Néha amikor nyomkodom a megfelelő gombot, elkezd csipogni (szirénázni), néha nem...

Régebben volt olyan gondom, hogy véletlenül leformáztam azt a 100 megás partíciót, amit a W7 hoz létre a vinyón, és ugyanez a helyzet lépett fel.
    Megoldásom az volt, hogy kivettem és leformáztam asztali gépen, aztán újraraktam az OP-t, és tökéletesen működött mindidáig (persze párszor újraraktam azóta is a rendszert...)
    Egyből arra gondoltam, hogy biztos most is valami megzavarodott a vincseszterben és ez a gond... Kivettem, próbáltam anélkül indítani a gépet, de semmi.
    Sajnos nem tudom mi lehet a gond...

Remélem érthetően fogalmaztam, és valaki tudna nekem segíteni (elégé szeretem bújni, a gépeket, így semmilyen megoldástó nem riadok vissza. Precízen, óvatosan bánok a géppel) Gari már nincs a gépre...
    Annyit még hozzáfűznék, hogy nagyon vigyáztam a gépre, elejtve nem volt, külső ütés nem érhette

Köszi előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák